- 18 Eylül 2018
- 13.753
- 10.143
- 1.423
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bisakka demis resmen,hayirli olsun mu?yaşı 26
Bence de , zaten paya bi kredi kayıp etti yönetimO konuda durum belli yav 10 temmuzda kampta sağ bek ve orta saha olmazsa yönetim istifa.
Sokarım batshuayisine de ouz aydınına da
Tüm gelirler hazır geçen seneki gibi para sorunu yok.
Konu hamsi tavaya dönmuş
valla inşallah gelir faydalı bir topçu 2 sene oynar sonra arabistan yapma ihtimalide var bence .Gediği kapatırHöjberg’in toplam maliyeti 35-40 m euro civarı olacak, 4 yıl kontrat
Şanina yakişmayan sohbetler gördum ve mudahale etme geregi hissettim ahbertsaol heis
Haber mi düştü, bana en olası isim Amrabat gibi geliyordu ekonomik açıdan, kaldı ki Okan hoca Michy ismini de yalanlamış ama aldık, benzer durum olabilirAmrabat almışız sanırım
Hojberg ve lamina camara gelirşu var Thuram'ın iyi kötü yoklanmış olduğu belli oluyor - demek o kafa profilde ilerliyoruz 8 için.
o hoşuma gitti.
ama isimleri böyle konuşmasak ibrahim beyimiz - hedef belli etmesek - 3 5 M eu fazla para vermek zorunda kalmasak malum şahısların salça olmasıyla...
hojbeg 8 için net adam olur torreira için harika partner .Hojberg ve lamina camara gelir
Kendini çok ön plana çıkarması sorun. Videonun tamamını dinlemedim; ismen sadece Thuram yalanlanmışKariyer hedefiyle fofana ve thuram ı yalanlamış gibi mctominayda ise butce sorun olur oda öyle gider bence
Hasan ahbertin postuna göre bir yorum yaptım ahbabimHaber mi düştü, bana en olası isim Amrabat gibi geliyordu ekonomik açıdan, kaldı ki Okan hoca Michy ismini de yalanlamış ama aldık, benzer durum olabilir![]()