Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk iki sene

2.9+1.1

Son sene 2.9

4 -4 -3 deseniste 3.5 ortalama gibi oluyor. Bu takimin sevdalisi ise 3+bonusbolarak maksimum o maasa Ok derse eyvallah derim(takim icinde verdigimiz diger maaslari baz almadan tabi, orasida sacmalik cunku)

2.9 senelik, imza parasi da senelik 1.1 milyon euro yani totalde 4 aliyordu. (son senesi haric)

Mertens ayrica kulupsuz bir oyuncuydu yani Napoli'deki sozlesmesi bitmisti.

Bugun Ilkay'in sozlesmesi devam ediyor City'de, futbolun son doneminde 'cok sevdigi' (hani haberlerde oyle yaziyor ya muhabirler) Galatasaray'da oynamak istiyorum derse zaten City'de kazandigi parayi unutmali. Kafasinda direkt 50% indirim yapmali buraya gelmek icin. Orada 7 falan aliyor galiba yani en fazla 3.5'a falan imza atmaya gonlu olacak. Boyle bir dusuncesi yoksa buraya gelmesi icin bir caba falan gosterilmemeli.
Ayni mantiktayiz, gorelim sevdasini

yunus akgünün kontrat kesin uzadı mı şimdi seneye kaçmasın tff de aynı hala. Dursun başkan şu işlere ehemniyet ver.
O konuda anlasildi ama bizde biliyorsun bu KAP bildirimi gec oluyor nedense. Bir kac ay geciyor hatta, bilerek mi yapiyorlar , butce konusunda ayarlar mi oynuyorlar once bilmiyorum.

Çok abartıyorsunuz yav. Adam türk diye adem büyük yaptınız iyice. M.city'de bu sezon 3 bin dakika üzeri oynamış bir city efsanesinden bahsediyoruz. Gelip oynasın görürsünüz seviye farkını, mertens bile düşük performans modunda takıldı 3 sezon verimli oldu. Bu adam mertensten daha büyük topçu
İlkayı gsli yapmak lazım ilerde iyi hoca olur bundan adnanım.

Çok abartıyorsunuz yav. Adam türk diye adem büyük yaptınız iyice. M.city'de bu sezon 3 bin dakika üzeri oynamış bir city efsanesinden bahsediyoruz. Gelip oynasın görürsünüz seviye farkını, mertens bile düşük performans modunda takıldı 3 sezon verimli oldu. Bu adam mertensten daha büyük topçu
kötü futbolcu diyen yok zaten de barça'da olmadı city'de olmadı adam ortasahada artık yoğunluk koyamıyor eskisi gibi yapabilse yine buraya gelmeyi aklına bile getirmez gelip burda 30 40 dakika oynayacak diye milyon eurolar saçmaya gerek var mı hele şampiyonlar liginde hiç bir işimize yaramaz diyebilirim

dzekonun fark yarattıgı ligde ilkay hertürlü oynar dostum

bunlar yaş sanıyor herşeyi

bi ara bu lavuğu istiyoduk

kötü futbolcu diyen yok zaten de barça'da olmadı city'de olmadı adam ortasahada artık yoğunluk koyamıyor eskisi gibi yapabilse yine buraya gelmeyi aklına bile getirmez gelip burda 30 40 dakika oynayacak diye milyon eurolar saçmaya gerek var mı hele şampiyonlar liginde hiç bir işimize yaramaz diyebilirim
O kadar diyemem yav , bi CL macinda berkan/dayi vs opsiyonlarina gore kesin kilit isler yapabilir , ligde mac cozebilir kolaylikla ama mesele o degil bende.

Gecen sene Citye gitmek yerine bize gelse ya da oyle yaklassaydi Ok, ama olmadi -oradski kaptanlik vs olayinada empati yapiyorum eyw- ama bizi istiyorsa(dusunuyorsa degil , istiyorsa) 3-3.5 max ok demesi gerekir.

bizde de kalmayacak ki
avrupa’dan gelen teklifleri bekleyecek şimdi tatilini de yapacak o ara

kötü futbolu diyen yok zaten de barça'da olmadı city'de olmadı adam ortasahada artık yoğunluk koyamıyor eskisi gibi yapabilse yine buraya gelmeyi aklına bile getirmez gelip burda 30 40 dakika oynayacak diye milyon eurolar saçmaya gerek var mı hele şampiyonlar liginde hiç bir işimize yaramaz diyebilirim
Neyi olmadı yav, barçada bizzat izledim takımın en iyi oynayanlarındandı. City zaten şanzıman dağıttı haland dahil hepsi takım olarak kötüydü bu sezon. Bu bahsettiğin takımların büyüklüğünün farkında mısınız. Kıytırık Napoli'de yedeğe düşmüş mertens bile fayda verdi ilkay mı vermeyecek

Neyi olmadı yav, barçada bizzat izledim takımın en iyi oynayanlarındandı. City zaten şanzıman dağıttı haland dahil hepsi takım olarak kötüydü bu sezon. Bu bahsettiğin takımların büyüklüğünün farkında mısınız. Kıytırık Napoli'de yedeğe düşmüş mertens bile fayda verdi ilkay mı vermeyecek
son sezonunu diyorum reis barça'ya gitti sonra city'e döndü o ara kötüydü

4 -4 -3 deseniste 3.5 ortalama gibi oluyor. Bu takimin sevdalisi ise 3+bonusbolarak maksimum o maasa Ok derse eyvallah derim(takim icinde verdigimiz diger maaslari baz almadan tabi, orasida sacmalik cunku)

Ayni mantiktayiz, gorelim sevdasini
İlkay’ın yerli bir alternatifi yok. İhtiyacın varsa böyle ültimatom vermek bir işe yaramaz.

Mertens’in sözleşmesi bitmişti Napoli uzatmak istemedi diye ayrıldı. İlkay’ın 12 milyon paund brüt kontratı var, kaladabilir yani.

Bence de uyguna gelmeli ama gelmemesi çok olası 2-3 teklif edersek.

Zaten bizimkiler min 4-5 teklif ederler.

al hilal forumunun hayri cundunu buraya getirin. arap hayri acil buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt