Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.696
- 29.138
- 2.993
Vay anasını angelino 'ya 20 milyon

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay anasını angelino 'ya 20 milyon
Bernardo isi yatmis
Şampiyonlar ligi'nden 50 milyon euro gelecek formu satışı ürün satışı bir 50 milyon Euro da oradan gelir bu sorun olmuyor muymuşGalatasaray Osimheni alırsa maliye bakanlığı sorun çıkartır yada çıkarmak zorundadır diye yorumlar yapıyor Trtspor da Gönülşen
Nunezi izlemedim hiç bize gitmez mi acaba biz alsakDarwin nunes hayra alamet olmaz, liverpool o zaman osimhen yarisina katilabilir
Ben bir turlu sevemedim hicNunezi izlemedim hiç bize gitmez mi acaba biz alsak
Bizim degilkiSuudlara 30m a Morata verelim
Barış+40 milyon isterlerBen size olacağı söyliyim. Barış yüksek ihtimal Napoli'ye gitcek. Oshimenin bonservisi de o şekilde makul bir fiyata alınacak. Takas gibi. Barış İtalya'da takip edilen bir oyuncu bu arada. Ancak Oshimen halen kararını vermedi ve onu bekliyoruz bence. Napoli normalde Galatasaray a da sorun çıkarırdı biraz paragözler. Ama Barışı istiyolar muhtemelen o sebeple ılımlılar diye düşünüyorum. Hissiyatım bu yönde. Sağ kanatta Barış varken Saneyi istemekte bana bunun bir işareti olarak geliyor. Tüm olay burda Oshimen e bağlı bence..
Asgariye zam gelecek mi senceAsgari isleri ile ayni zamanda olmaz diye tahmin ediyorum.
Cunku hem asgari bahanesiyle 2 kere zam dalgasi yiyecegiz minimum. Bide döviz devreye girerse onunda 1 2 zam faktoru olur(ozellikle hammadde olaylarinda) benzin ve lojistikte pahalanir, haliyle domino tasi gibi her seye etki eder.
Bay + 35 e okey diyebilirim yalan yok.Barış+40 milyon isterler
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bernardo isi yatmis
Madalyonun iki yuzu var.Asgariye zam gelecek mi sence
TL borcun varsa salla üstad gelsin zamMadalyonun iki yuzu var.
Bir taraftan bakinca bu pahalilikta insanlara lazim.
Ama obur taraftan kisir dongudeyiz, asgariyi ne kadar arttirirsan arttir zam dalgasi ve serbest piyasa daha fazla pahalaniyor aninda- ki zamli maasi 1 ay sonra almaya basliyorsun. Yillardir bu boyle. Aslinda faydasi yok.
Issizlik tetiklemesi, kaliteli isci yerine ucuzun tercih edilmesi genel olarakt aher hizmette sorun cikariyor.
Iki ucu boklu degnek bu ekonomide