Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Franko ve jellerde 20 milyon sıksınlar Araplara sövmekten vazgeçerim 😂😂

Romulo ile falan uğraşacağımıza Göztepe’nin onu aldığı takımda şöyle bir 10 numara var mis gibi. Alıp kiralamak lazım daha 19 Brezilya alt yaş milli takımlarda da forma giymiş hep

Hiç sanmıyorum bu haberin doğru olduğunu benim tahminim Osimen PL- PSG gibi takımlardan teklif bekliyor. Napoli, Juve'ye verse zaten Juve'ye gitmek istiyor herhalde.

Ben size olacağı söyliyim. Barış yüksek ihtimal Napoli'ye gitcek. Oshimenin bonservisi de o şekilde makul bir fiyata alınacak. Takas gibi. Barış İtalya'da takip edilen bir oyuncu bu arada. Ancak Oshimen halen kararını vermedi ve onu bekliyoruz bence. Napoli normalde Galatasaray a da sorun çıkarırdı biraz paragözler. Ama Barışı istiyolar muhtemelen o sebeple ılımlılar diye düşünüyorum. Hissiyatım bu yönde. Sağ kanatta Barış varken Saneyi istemekte bana bunun bir işareti olarak geliyor. Tüm olay burda Oshimen e bağlı bence..
Barış+40 milyon isterler

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asgari isleri ile ayni zamanda olmaz diye tahmin ediyorum.

Cunku hem asgari bahanesiyle 2 kere zam dalgasi yiyecegiz minimum. Bide döviz devreye girerse onunda 1 2 zam faktoru olur(ozellikle hammadde olaylarinda) benzin ve lojistikte pahalanir, haliyle domino tasi gibi her seye etki eder.
Asgariye zam gelecek mi sence

Asgariye zam gelecek mi sence
Madalyonun iki yuzu var.

Bir taraftan bakinca bu pahalilikta insanlara lazim.

Ama obur taraftan kisir dongudeyiz, asgariyi ne kadar arttirirsan arttir zam dalgasi ve serbest piyasa daha fazla pahalaniyor aninda- ki zamli maasi 1 ay sonra almaya basliyorsun. Yillardir bu boyle. Aslinda faydasi yok.

Issizlik tetiklemesi, kaliteli isci yerine ucuzun tercih edilmesi genel olarakt aher hizmette sorun cikariyor.

Iki ucu boklu degnek bu ekonomide

Madalyonun iki yuzu var.

Bir taraftan bakinca bu pahalilikta insanlara lazim.

Ama obur taraftan kisir dongudeyiz, asgariyi ne kadar arttirirsan arttir zam dalgasi ve serbest piyasa daha fazla pahalaniyor aninda- ki zamli maasi 1 ay sonra almaya basliyorsun. Yillardir bu boyle. Aslinda faydasi yok.

Issizlik tetiklemesi, kaliteli isci yerine ucuzun tercih edilmesi genel olarakt aher hizmette sorun cikariyor.

Iki ucu boklu degnek bu ekonomide
TL borcun varsa salla üstad gelsin zam

Artik sadece kendini düsüneceksin ülkede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt