- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Sovalyeden iyidir bu sezon performansı olarakDondurma, şövalye. Nasil en iyi 2 rts.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sovalyeden iyidir bu sezon performansı olarakDondurma, şövalye. Nasil en iyi 2 rts.
Değiştiren demedim, değiştirecek dedim zaten. Ligde 5 sene üst üste olursak tarihte örneği olmadığı için o da girer bu durum içine.Türk futbol tarihinin mi kaderi iddalı bi cümle olur..
Türk futbol tarihinin kaderini değiştirmesi için Hagi gibi bu ülkeye bi Avrupa kupası armağan etmesi gerekir..
Yoksa biz illaki birileriyle şampiyon oluyoruz zaten
Ncastle arap sermayesi takımı oldu kadroları bayağı iyi orta vadede premier lig şampiyonluğu hedefliyorlar ileride de şl şampiyonluğuOnu anliyorum.
Ama herif 1 yil burada yasadi(burdaki hayatida tecrube etti) o acidan yaklasiyorum.
Baska takimlar hadi seviye derim, daha fazlasi hedefliyor diye dusunmustur derim de newcastle oyle gelmiyor bana
Orasi oyle-gerci ben o sekilde bakmiyorum tam-ama ne bileyim garip geliyor bana.Sadece CL olarak bakmamak lazım orası PL basketboldaki NBA gibi.
Türkiye'ye ve İstanbul gibi bir şehre bile 3-4x maaş ile geliyor topçular. Kolay mı çöle gitmek.S.arabistan takımları iyice kevaleye döndü. Topçuların çoğu b.k muamelesi yapmaya başladı iyice bunlara
Alıntılayıp deseneburdaki insanlar abartıyor transfermarkta bakıp
milanın fransız milli kaleciyi 18e alıp strasbourga kiralık verdiği kaleciyi 30a mı satacak
bu petrovic chelsea'de 1 sezon oynamis sadece ve o sezon ligin en kotu kalecisi istatistik olarak. sonra kiralik gondermisler zaten. geldigi takim da mls takimi. hic tanimiyorum ama kagit ustunde zerre guven vermedi. niye bu kadar yukseldin ki sen bu petrovic'e.Tamamen hissiyat. Osimen kovalanırken kaleci bonservisi sonraya atmak isterler bu şekilde alınabilecek en iyi aday belki de Petrovic zira Chelsea'de 5 kaleci falan var sanırım. O yüzden bu şekilde alabilirsin.
olabilir. okul, yol, hastane ve kuyu inşa eden bir isimYanlız Osimhen’in Al Hilal’i ret etmesinin sebebinin Drogba olduğunu söylüyorlar. Ne kadar doğru bilinmez.
Yok yav. Adam kariyerini düşünüyorYanlız Osimhen’in Al Hilal’i ret etmesinin sebebinin Drogba olduğunu söylüyorlar. Ne kadar doğru bilinmez.
Paramiz cok, gönlümüz genişOsimen parayı tercih etmediyse biz niye 20-25 veriyoruz mal mıyız
Rakamlar afaki.Osimen parayı tercih etmediyse biz niye 20-25 veriyoruz mal mıyız