Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada al hilal hangi forveti alacaksa...

O forvet osimhene mesaj atmali allah razi olsun diye.

Kim gidecekse normalde Ok diyecegi rakamin ustunu koparacakrir

Türk futbol tarihinin mi kaderi iddalı bi cümle olur..

Türk futbol tarihinin kaderini değiştirmesi için Hagi gibi bu ülkeye bi Avrupa kupası armağan etmesi gerekir..

Yoksa biz illaki birileriyle şampiyon oluyoruz zaten
Değiştiren demedim, değiştirecek dedim zaten. Ligde 5 sene üst üste olursak tarihte örneği olmadığı için o da girer bu durum içine.

Onu anliyorum.

Ama herif 1 yil burada yasadi(burdaki hayatida tecrube etti) o acidan yaklasiyorum.

Baska takimlar hadi seviye derim, daha fazlasi hedefliyor diye dusunmustur derim de newcastle oyle gelmiyor bana
Ncastle arap sermayesi takımı oldu kadroları bayağı iyi orta vadede premier lig şampiyonluğu hedefliyorlar ileride de şl şampiyonluğu

Yeni yeni yapılanmaya başlamışlarken son 3 senenin ikisinde şlye katılma başarısı gösterdiler oynadıkları lig de dünyanın en iyi ligi

Tabii ki orayı seçecek buraya gelip transfer tahtasını açamadan ligi 3.bitirebilen samsunla ,kayyuma devredilmiş kayseriyle,sahadan çekilen ads ile falan mı oynayacak ,transfer açıklamasında oyuncuya uefa kupasını hedefletiyosun rezil olup dönüyosun niye kalsın adam

Ha yine kalır ama şöyle bir bakıldığı zaman sabaha kadar newcastle ı seçmesi gerekiyor asıl bizi seçmesi çok saçma olur olaya sadece biz çok seviyoruz o zaman bizi seçsin diye bakamayız

Al hilale halili verelim isimler de benzeşiyor.

S.arabistan takımları iyice kevaşeye döndü. Üst düzey topçuların çoğu b.k muamelesi yapmaya başladı bunlara

Sadece CL olarak bakmamak lazım orası PL basketboldaki NBA gibi.
Orasi oyle-gerci ben o sekilde bakmiyorum tam-ama ne bileyim garip geliyor bana.

Arsenal Liverpool mesela (haaland olamsa City) eyvallahimda. Chelsea sinirda hadi drogbalar onlar bunlar olur arada.. digerlerini anlamiyorum.

BAY acisindan west ham dendiginde de benzer bakis acim vardi mesela

burdaki insanlar abartıyor transfermarkta bakıp

milanın fransız milli kaleciyi 18e alıp strasbourga kiralık verdiği kaleciyi 30a mı satacak
Alıntılayıp desene

1. Milan Maignan'ı falan bırakmadı €18m'ye. €25m istiyolar. Belki bırakırlar ama çünkü kontratının son senesi, para lazım ve son sezonu kötü geçirdi. Ayrıca kaleciye göre fazla sakatlanıyor
2. Strasbourg Chelsea'nin takımı. Sahipleri aynı. Rastgele bi ekip değil. Andrey Santos ve Petrovic oradan as kadrolarına düşündükleri iki isim
3. Petrovic çok çok iyi bir sezon geçirmiş ve kapı gibi sözleşmesi var. Chelsea henüz yaptığı yatırımı çöpe atmak istemeyecektir. Zaten risk alıp €16m yatırım yapmışlar. Bence €25m trink para gibi bir teklif dışında satmayı düşünmezler, oyuncu gitme konusunda ısrar etmezse.
4. Petrovic yedek olmak istemiyor ve tekrar kiralık gitmek istemiyor haberleri var. Maignan transferi gerçekleşirse elleri satışa zorlanabilir. O durumda bile €20m'ye fiyat kırsalar on tane alıcı çıkar. Bu piyasada öyle bir sezon geçirmiş kaleci için €20m çerez parası

Tamamen hissiyat. Osimen kovalanırken kaleci bonservisi sonraya atmak isterler bu şekilde alınabilecek en iyi aday belki de Petrovic zira Chelsea'de 5 kaleci falan var sanırım. O yüzden bu şekilde alabilirsin.
bu petrovic chelsea'de 1 sezon oynamis sadece ve o sezon ligin en kotu kalecisi istatistik olarak. sonra kiralik gondermisler zaten. geldigi takim da mls takimi. hic tanimiyorum ama kagit ustunde zerre guven vermedi. niye bu kadar yukseldin ki sen bu petrovic'e.

Bıktım gına geldi şu maliyet fetişlerinden..

Nesri eşşeğinin maliyeti nerdeyse 40 milyon euro

Cuesta nın maliyeti bize 13 milyon euro ya patladı

Osimhen e yıllık 15 verilir.. ( sponsor +10) bonservis te 60 tan 3 yıllık vadeyle alınır

Ha kaleciye para harcamadan alırsın olan o olur

Chelsea, Petrovic'i 16 milyona aldı. Aynı paraya veya tekliflere göre bir tık üstü en fazla 20'ye bırakır ama bence 4-5 kiralama 13-14 satın alma opsiyonu gibi bir şeye bitebilir.

Kaleciye 20m Euro vermek mi o parayı alternatifli kadro için kullanıp yedekleri güçlendirmek mi?

Geçen sene en büyük sorunumuz yedekten girip oyuna etki edecek oyuncumuz olmamasıydı.

Bu sene kesinlikle bu sorunu cozmeliyiz.

60m Euro osimhen'in bonservise 20m Euro kalecinin bonservise giderse aynı tas aynı hamam işimiz zor olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt