Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi geceler herkese. Beyler 4 sene üst üste şampiyon olmuş ve son senesinde CL'de son 16 yapmış takımınızı bu kadar küçümseyip yerin dibine sokmayın. Bu takımınıza ayıp. Bir diğer konu da iyi günler ve kötü günler olacaktır. Sporun doğası kazanmak gibi kaybetmekte olması. Kazandığınız zamanlarda mutlu olun. Üzülecek zaman gelince de birlikte üzülürüz. Futbol ve sporda anı yaşarsınız. Anı yaşamak güzel ve önemli. Sevinmeniz gereken bir andan üzülecek şeyler çıkarıp kendinize eziyet etmeyin. :hat:

bu kopekler bu parayi harcayabilecekse limit mimit yoksa o tff baskani da uefa baskani da umarim en kisa surede geberir

Hakan C büyük topcu ama karakter olarak rezil bir adam

Zamaninda Hamburg‘dan Leverkusen‘e gitmek icin antrenmanlara cikmayip doktordan rapor almisti, sonra transferi gerceklesince raporun süresi bitmeden antrenmanlara cikti Leverkusen ile

Sonra Milan‘dan ezeli rakip Inter‘e gitti, burda birsey yok denilebilir ama karakterli topcular bunu yapmiyorlar örnegin Mertens
Milan'dan uc kurus para icin gitti yaw. Ilk macta da tribunleri tahrik etti karaktersiz.

Nasıl Fenerbahçe oyuncularla anlaştı yav. Bizim aklıevvel yöneticilerin dünya kupası var bahanesi ne olacak şimdi. Ayıp etmişler..

Dursun Özbek Fenerbahçe seçimini bekler, 10+4 değişip değişmeyeceğini görür. İcardiyi de bekler. Bu kadar beklemişken dünya kupasını da bekler. Dünya kupası sonrası hareket olur bizde.

Son olarak Abdurrahim Albayrak kaç sene yöneticilik yaptın hala nerede ne konuşacağını bilmiyorsun. Youtube videosuna dört gözle Hakanı bekliyorum diye manşet veriyorsun akşamına adam Fenere gidiyor

Gerilmeyin arkadaşlar Hakan konusunda, 2 senedir kendini pazarlıyor her yere bu karakterde bir oyuncunun bizde işi yok

100 üzerinden 90lık tranafer yapsalar fb loserlığı ile 70e düşer o oran merak etmeyin. Biz yeter ki 3 önemli eksiği kapatalım hakkıyla 2 sene daha kapalı gişe oynarız.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Mauro Icardi ile ilgili tüm süreci Başkan Dursun Özbek yürütüyor. Abdullah Kavukcu dâhil olmak üzere hiçbir yönetici, oyuncuyla yapılan görüşmelere katılmıyor.

Icardi’nin kendisine yapılan teklifi kabul etmesi durumunda tarafların yola devam etme ihtimali bulunuyor.

Ayrıca, oyuncunun diğer kulüplerden aynı seviyede veya daha yüksek bir teklif alamaması hâlinde Galatasaray ile devam etme olasılığı güç kazanıyor. (Erdem Açıkgöz)

kimse o parayı vermez. araplar hariç

dün yazmıştım, iyice salarım yerinde olsam. şöyle 110 kilo falan olurum. sonra gelir sözleşmeyi imzalarım. nasıl olsa dursun pozisyon almış bekliyor

tek tip sözleşme kalktı herhalde artık, imaj sözleşmeleri tffye bildirilmeyecek bundan faydalanmak lazım

okan hoca şampiyonluk sonrası hep programlara çıkardı, daha hiç bir ses soluk yok, bu konuda bir gelişme bilen var mı

şimdi anladı herhalde herkes geçen sezon Barış Alper neden Arabistan'a götürülmek istendi sonra Dursun Özbek nasıl inat etti yollamadı, Barış'ı da bu şekilde 10-15 maaş ile bu sezon alacaklardı hedefleri buydu

İcardi konusu da bir an önce netleşsin artık yolumuza bakalım

Arda hocam kendi Barış Alper'ini bulmuş büyük hoca valla

Hakan, Greenwood, Suarez, Merih bunlardan Merih’i çıkar her türlü iyi oyuncular olur olmaz ayrı konu ama aksiyon alacaklar gibi gözüküyor bir şekilde çözerlerse arıza büyük olur.

Assensio, Skriniar ve Guendouzi gibi 3 tane kilit adamları var

Seçim olabilir ama bizimde bu kadar pasif kalmamamız lazımdı.

4 sene üst üstte şampiyon olan takım CL’ye giden takım en azından gücünü hissettirmeli

Uğurcan, Barış, Osimhen bu 3’lü hariç kalanlara güvenim sıfıra yakın
Limitleri delmeden imkani yok almalarinin. Ha limitleri delerler. Birkac ay oyle gider sonra UEFA sorusturma acar. TFF bir sey yapmaz her zaman oldugu gibi.

onu gordum okullardan biri mi diye merak ettim ama degil sanirim
guzel memleket bence rtas
new england evet pahali ama guzel diye pahali
insani da ortalama amerikalidan daha cok avrupaliya yakindir
kulturludur vs.

bosver detroitte 2k dolar kira verip napacan
sadece hava cok soguk
ona hazir ol
Bana laf mi cakiyorsun anlayamadim. Ben Detroit'te degilim. Yasadigim sehir de cok guzel ayrica. Sanatsal aktiviteleri bol. Neyin lafi simdi bu? lol

Abi yaz geldi şampiyon olduk DK'da milli takım izleyeceğiz, hiç takmıyorum şuan transfer o bu şu sonra geriliriz illa olacaksa :asd: :asd:

Boş ver gitsin abi

Jim Carrey Relax GIF by Team Coco
Dunya Kupasi var, 24 yil sonra katilmisiz. Onun heyecanini yasamak yerine burada bazilari kendilerini sinir strese sokuyorlar. O da yetmiyor, bizleri de sinir etmeye ugrasiyorlar. Nasil bir hirs bu kardesim? :asd:

30m+Sara verip McTominay çeksek nasıl olurdu Can Uzun falan uğraşmayıp

sane barış yunus tüm oyuncularımız gol atıyor

bizim defans tandemimiz mi daha kötü yoksa orta sahamız mı diye düşünüyorum bence defans hattımız orta sahamızdan daha kötü
ağlayacak konu olsun yeter yaw bazılarına, sene içinde şampiyonluk gidiyor yazın da fb onu bunu alıyor

4 yıldır mutlu oldukları süre toplam 10 dk falandır
Hepte aynı kişiler korkuyor ve övüyor febe transferlerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt