Umut Işık
Tek Yumruk
Aydın'da fena olmayan bir çocuktu.Iyiki bir baris alper yilmaz iyiya hemen bize çok yarayan mi yaptin lanAydon yilmazda boş beles bir herifti :d
Barış Alper Yılmaz
Burak Yılmaz
Aydın Yılmaz
Aydın'da fena olmayan bir çocuktu.Iyiki bir baris alper yilmaz iyiya hemen bize çok yarayan mi yaptin lanAydon yilmazda boş beles bir herifti :d
Dogru burak vardi birde unutmusum unu.Aydın'da fena olmayan bir çocuktu.
Barış Alper Yılmaz
Burak Yılmaz
Aydın Yılmaz
Dursun başkanın cevabı :hakana karşılık kenan
haydi başkanım @dursun aydın özbek
hakana karşılık kenan
haydi başkanım @dursun aydın özbek

Milan'dan uc kurus para icin gitti yaw. Ilk macta da tribunleri tahrik etti karaktersiz.Hakan C büyük topcu ama karakter olarak rezil bir adam
Zamaninda Hamburg‘dan Leverkusen‘e gitmek icin antrenmanlara cikmayip doktordan rapor almisti, sonra transferi gerceklesince raporun süresi bitmeden antrenmanlara cikti Leverkusen ile
Sonra Milan‘dan ezeli rakip Inter‘e gitti, burda birsey yok denilebilir ama karakterli topcular bunu yapmiyorlar örnegin Mertens
Mauro Icardi ile ilgili tüm süreci Başkan Dursun Özbek yürütüyor. Abdullah Kavukcu dâhil olmak üzere hiçbir yönetici, oyuncuyla yapılan görüşmelere katılmıyor.
Icardi’nin kendisine yapılan teklifi kabul etmesi durumunda tarafların yola devam etme ihtimali bulunuyor.
Ayrıca, oyuncunun diğer kulüplerden aynı seviyede veya daha yüksek bir teklif alamaması hâlinde Galatasaray ile devam etme olasılığı güç kazanıyor. (Erdem Açıkgöz)
Limitleri delmeden imkani yok almalarinin. Ha limitleri delerler. Birkac ay oyle gider sonra UEFA sorusturma acar. TFF bir sey yapmaz her zaman oldugu gibi.Hakan, Greenwood, Suarez, Merih bunlardan Merih’i çıkar her türlü iyi oyuncular olur olmaz ayrı konu ama aksiyon alacaklar gibi gözüküyor bir şekilde çözerlerse arıza büyük olur.
Assensio, Skriniar ve Guendouzi gibi 3 tane kilit adamları var
Seçim olabilir ama bizimde bu kadar pasif kalmamamız lazımdı.
4 sene üst üstte şampiyon olan takım CL’ye giden takım en azından gücünü hissettirmeli
Uğurcan, Barış, Osimhen bu 3’lü hariç kalanlara güvenim sıfıra yakın
Bana laf mi cakiyorsun anlayamadim. Ben Detroit'te degilim. Yasadigim sehir de cok guzel ayrica. Sanatsal aktiviteleri bol. Neyin lafi simdi bu? lolonu gordum okullardan biri mi diye merak ettim ama degil sanirim
guzel memleket bence rtas
new england evet pahali ama guzel diye pahali
insani da ortalama amerikalidan daha cok avrupaliya yakindir
kulturludur vs.
bosver detroitte 2k dolar kira verip napacan
sadece hava cok soguk
ona hazir ol
Dunya Kupasi var, 24 yil sonra katilmisiz. Onun heyecanini yasamak yerine burada bazilari kendilerini sinir strese sokuyorlar. O da yetmiyor, bizleri de sinir etmeye ugrasiyorlar. Nasil bir hirs bu kardesim?Abi yaz geldi şampiyon olduk DK'da milli takım izleyeceğiz, hiç takmıyorum şuan transfer o bu şu sonra geriliriz illa olacaksa![]()
Boş ver gitsin abi
![]()

Hepte aynı kişiler korkuyor ve övüyor febe transferleriniağlayacak konu olsun yeter yaw bazılarına, sene içinde şampiyonluk gidiyor yazın da fb onu bunu alıyor
4 yıldır mutlu oldukları süre toplam 10 dk falandır