Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bunlar aynı tezahüratı rahatça yapalım diye mi böyle isimleri transfer ediyor

belözoğlu
aktürkoğlu
çalhanoğlu

.

Devre arası da gündem olmuştu, bu haberin çıkmasını bekliyordum. Bu tarz bir profile ihtiyacımız var o profil direkt olarak Gedson’mu bilemem gittiği takım direkt şampiyonluk kaçırıyor gibi bir ünvanı vardı Cenk Gönen ile birlikte.

Ha bana kalırsa direkt olarak Okan Hoca oyuncusu. Arkasını U23’e güzel doldurursan şu oyun formatında verim verir 3 sene falan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sezon heralde bu kadar aglamalarindan sonra ilk devre evde, ikinci devre kadikoyde olur derbi.

Yoksa gene heeee hooooo boooo diye sumkurecek bunlar.

Bu arada Çalhanoğlu gittiği yeri karıştıran bir isim. Zaten iyi bir karakteri yoktu. Bu dönem bir yere çakacaklardı orası Fenerbahçe oldu iyi de oldu. O kadar ihtiyaçları varken Kante - Gouendouzi bozup Kante - Çalhanoğlu yapacaklar anladığım kadarıyla Gueondouzi gitmek istiyor.

2 ay oynar 3.ay sakatlanır sonra da yatmaya başlar, takım içinde de problem olur. İlkay gibi efendi bir figür de değil, gruplaşma işlerine çok müsait.

Baby Thuram kontenjanından Gedsona okeyim.

Ligi ve İstanbulu biliyor, belli bi standardı olan adam kötü gününde bile. Maliyeti de çok yüksek olmaz heralde.

Gedson uğursuz topçu gelmesin, ayrıca benzer özelliklerde +4 e uygun oyuncular var mesel Habib Diarra

fbnin transfer şampiyonu olması ihtiyacımız olan konsantrasyonu sağlayacak, geçen sezon ki rehavet bu sezon için beni korkutuyordu saolsunlar dolduruyorlar takımı sorunlu oyuncularla

O söylediği kontratlı oyuncuları limite takılmadan nasıl alıyorlar onu anlamadım ? Greenwood için 50 m istiyor Marsilya

İlk 11:
Uğurcan- Singo- Sanchez- Van Dijk- Jacops - Torreira- Gedson- Asensio- Sane- Leo- Osimhen

Yedekler:

Altay-Sallai-Kaan-Abdulkerim-Eren - Nhanga - Lemina - İlkay-Barış-Yunus-J. Duran

O söylediği kontratlı oyuncuları limite takılmadan nasıl alıyorlar onu anlamadım ? Greenwood için 50 m istiyor Marsilya
bonservis/sözleşme süresi olarak limite yansıyor maaşını da kendi şirketinden verecek, tff kontrol etmediği için imaj sözleşmesi olayını adamın bu konuda önü açık 300m bile harcar

bonservis/sözleşme süresi olarak limite yansıyor maaşını da kendi şirketinden verecek, tff kontrol etmediği için imaj sözleşmesi olayını adamın bu konuda önü açık 300m bile harcar
Kendi şirketinden Uefa kuralları gereği koyabileceği limit belli tam olarak nasıl olacak o Avrupa'dan cezayı göze alarak yapacaklarsa ciddi gelir kaybı yaşayacaklar. Sürdürebilirlik yok ki söylediğin sistemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt