Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2537.webp

bukadar da yeter yav napcaz greenwoodi.. onu almaya kalksak kuslar inithar eder yapmayin lig daha baslamadi bile :ROFLMAO:

Şu Greenwood denen arkadaşı biz alsak ya
40 filan verip kanat forvet arkası herşey oynuyor
Neden hiç düşünmüyoruz acaba karakter desen
Marsilya da oynadı baya acaba soyunma odasında mi problemi var
Kulübü 50 milyon istiyor + oynadığı yerde Sane var. Önce orta sahayı stoperi falan çözelim de Greenwood gibi oyuncular en son düşünülecek oyuncular.

Kolo Muani aday falan olmaz. İhtimal varsa alınır. John Duran ise bizim yönetim tarafından 5 milyon maliyeti olduğu için isteniyor belli ki bir de u23 olduğu için. Okan hocanın istediğini hiç düşünmüyorum Duran'ı. Gidip u23 başka uygun forvet mi yok onu gidip alalım.

Kolo Muani aday falan olmaz. İhtimal varsa alınır. John Duran ise bizim yönetim tarafından 5 milyon maliyeti olduğu için isteniyor belli ki bir de u23 olduğu için. Okan hocanın istediğini hiç düşünmüyorum Duran'ı. Gidip u23 başka uygun forvet mi yok onu gidip alalım.

Duran 5ten az alacak

Kolo Muani acayip is olur siyah ekranpere olan bagimliligimizi da hafifletir
edit: bu arada ihtimal vermiyom Juve'ye gidecektir, iki taraf da bunu istiyor

Kisacasi Okan hoca için
thuram 1
camavinga 2
curtis jones 3

Ben karakterinden dolayi gelmesin diyorum zaten, yoksa kötü topcu degil asla. Yillik 10‘dan asagisina da oynamaz bence, herifin tek derdi para.

U23 icin kim gelir hic fikrim yok ama Fransa pazarina yönelmek lazim bence. Orda özellikle Afrika kökenli potansiyelli gencler var.
Hem sanchez hem osi tokarlar kendine gelir rahat ol

Şu Greenwood denen arkadaşı biz alsak ya
40 filan verip kanat forvet arkası herşey oynuyor
Neden hiç düşünmüyoruz acaba karakter desen
Marsilya da oynadı baya acaba soyunma odasında mi problemi var
Saneyi iyi paraya sattığım anda hemen alırım bu arada

soyadi -oglu ile biten biri geldi aklima ama baslik kilitlendigi icin yazamiyorum

Curtis Jones belli ki Inter ile anlasmis kulubune beni birakin gideyim diyor Inter de fiyati 20-25m bandina cekmek icin oyuncuyu kullandirtiyor
Gunun sonunda Liverpool peki tamam der ve Inter topcusu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt