Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.855
- 9.246
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadro gerı gıtmıs
Ligde ilk 3'e giremez bu kadro
Kulübü 50 milyon istiyor + oynadığı yerde Sane var. Önce orta sahayı stoperi falan çözelim de Greenwood gibi oyuncular en son düşünülecek oyuncular.Şu Greenwood denen arkadaşı biz alsak ya
40 filan verip kanat forvet arkası herşey oynuyor
Neden hiç düşünmüyoruz acaba karakter desen
Marsilya da oynadı baya acaba soyunma odasında mi problemi var
her sene kamyonla adam aliyolar ozellikle Berta gittiginden beri cok da iyi transferler yaptiklarini soylemek gucAdamlar kimi beğensem istiyor, atletico baya anlıyor bu işten
Kolo Muani aday falan olmaz. İhtimal varsa alınır. John Duran ise bizim yönetim tarafından 5 milyon maliyeti olduğu için isteniyor belli ki bir de u23 olduğu için. Okan hocanın istediğini hiç düşünmüyorum Duran'ı. Gidip u23 başka uygun forvet mi yok onu gidip alalım.
O da olabilirya da sen anlamiyorsun
Hem sanchez hem osi tokarlar kendine gelir rahat olBen karakterinden dolayi gelmesin diyorum zaten, yoksa kötü topcu degil asla. Yillik 10‘dan asagisina da oynamaz bence, herifin tek derdi para.
U23 icin kim gelir hic fikrim yok ama Fransa pazarina yönelmek lazim bence. Orda özellikle Afrika kökenli potansiyelli gencler var.
Saneyi iyi paraya sattığım anda hemen alırım bu aradaŞu Greenwood denen arkadaşı biz alsak ya
40 filan verip kanat forvet arkası herşey oynuyor
Neden hiç düşünmüyoruz acaba karakter desen
Marsilya da oynadı baya acaba soyunma odasında mi problemi var
ikinci forvet kim yaw3. forvet olarak umut bozok çok makul geliyor
1 daha kadro kurma.