- 22 Kasım 2008
- 12.787
- 17.022
- 2.943
Seni sever sayarım da ilk cümle zaten gerçeklikten kopuk olduğunuz savını kanıtlıyor dostum kusura bakma ama. Ozan için neler yazıldı ben bizatihi şahidim mesela verilebilecek en kötü örneği vermişsin. Saydığın topçuların ikişer üçer linçleri vardır en az. İnsanların dediğin %0.01lik aklı başında insanların hoşgörüsü oldu. Bu memlekette güruhların hoşgörüsü olmaz. Sizi gerçekliğe davet ediyorum çok ciddiyim. Ben Nelsson'u örnek vermiştim mesela ekstradan onu da ekleyeyim. Topçulara instagram kapattıran bir memleket burası. Adam şampiyon takımın stoperiydi, Bir Bayern Bir tjk maçı ertesi neler olduğunu hatırlıyoruz hepimiz. Fatih hocayı o döneminde en çok eleştiren insanlardan biri sendin ve epey tartışıyorduk diye de hatırlıyorum yanlışsam düzelt. Zahaya Falcaoya yapılan linç onları altüst etmiyor. Tecrübeli topçuyla etkisiyle genç topçuya etkisi aynı değil olanların. Ayrıca oyuncudan ziyade iş Okan hocaya patlayacak. Yahu adam 4 yıl üstüste şampiyon olduğu halde burada bile paramparça ediliyor ne anlatıyorsunuz abi, valla yazdıkça sinirleniyorum ya. İki maç kaybetsin ligde kovulsun die propaganda döner. City ve Realin akademisiyle seninki bir mi ayrıca? Hazır tüketim olmasın ama CLde üst tur yapamayınca da ağlamasın kimse o zaman. Ben okeyim ama insanlar okey olmayacak diyorum ben de. Şu sınırı bile savundun yahu. Boey dışında kmi geliştirdin sattın da genç topçuya referans teşkil edesin? Singo'yu bile 5 maaşla ikna edebiliyorsun. Yere basın biraz lütfen.ben genç oyuncuyu linç etme olayının tam olarak ne zaman olduğunu gerçekten bilmiyorum
bu da bir şehir efsanesi gibi geliyor bana
marcao boey kerem barış semih arda ozan yunus vb tam olarak ne zaman linç edildi mesela
tam tersi insanların hoşgörüsü de oldu
çok kötü performans gösteren oyuncuya ise yaştan bağımsı tepki hep oluyor zaten
zahaya günaya falcaoya da linç oldu o zaman yaşlı da almayalım
şu an takımın zaten 10-15 tane üst düzey tecrübeli oyuncusu var daha da alınabilir
ama 25 kişiden 2 tanesini 23 yaş altı alıp geliştirmek bu kadar zor olmasa gerek
city ve real bile şu anki galatasaray kadar hazır tüketim odaklı değil
en kötü akademilerinden adam çıkarıp oynatıyorlar