Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben genç oyuncuyu linç etme olayının tam olarak ne zaman olduğunu gerçekten bilmiyorum

bu da bir şehir efsanesi gibi geliyor bana

marcao boey kerem barış semih arda ozan yunus vb tam olarak ne zaman linç edildi mesela

tam tersi insanların hoşgörüsü de oldu

çok kötü performans gösteren oyuncuya ise yaştan bağımsı tepki hep oluyor zaten

zahaya günaya falcaoya da linç oldu o zaman yaşlı da almayalım

şu an takımın zaten 10-15 tane üst düzey tecrübeli oyuncusu var daha da alınabilir

ama 25 kişiden 2 tanesini 23 yaş altı alıp geliştirmek bu kadar zor olmasa gerek

city ve real bile şu anki galatasaray kadar hazır tüketim odaklı değil

en kötü akademilerinden adam çıkarıp oynatıyorlar
Seni sever sayarım da ilk cümle zaten gerçeklikten kopuk olduğunuz savını kanıtlıyor dostum kusura bakma ama. Ozan için neler yazıldı ben bizatihi şahidim mesela verilebilecek en kötü örneği vermişsin. Saydığın topçuların ikişer üçer linçleri vardır en az. İnsanların dediğin %0.01lik aklı başında insanların hoşgörüsü oldu. Bu memlekette güruhların hoşgörüsü olmaz. Sizi gerçekliğe davet ediyorum çok ciddiyim. Ben Nelsson'u örnek vermiştim mesela ekstradan onu da ekleyeyim. Topçulara instagram kapattıran bir memleket burası. Adam şampiyon takımın stoperiydi, Bir Bayern Bir tjk maçı ertesi neler olduğunu hatırlıyoruz hepimiz. Fatih hocayı o döneminde en çok eleştiren insanlardan biri sendin ve epey tartışıyorduk diye de hatırlıyorum yanlışsam düzelt. Zahaya Falcaoya yapılan linç onları altüst etmiyor. Tecrübeli topçuyla etkisiyle genç topçuya etkisi aynı değil olanların. Ayrıca oyuncudan ziyade iş Okan hocaya patlayacak. Yahu adam 4 yıl üstüste şampiyon olduğu halde burada bile paramparça ediliyor ne anlatıyorsunuz abi, valla yazdıkça sinirleniyorum ya. İki maç kaybetsin ligde kovulsun die propaganda döner. City ve Realin akademisiyle seninki bir mi ayrıca? Hazır tüketim olmasın ama CLde üst tur yapamayınca da ağlamasın kimse o zaman. Ben okeyim ama insanlar okey olmayacak diyorum ben de. Şu sınırı bile savundun yahu. Boey dışında kmi geliştirdin sattın da genç topçuya referans teşkil edesin? Singo'yu bile 5 maaşla ikna edebiliyorsun. Yere basın biraz lütfen.

2-3 örnek bulup attım aşağıya. Turan değil benim dedim Ünyay.
Bu örnekleri her kişi için bulursun.

Örnek yorum diye attığın yorum Recep'in, Osimhen'e bile bok atan bir profil, takımda sallamadığı adam yok. Tek desteklediği de Kerem, onu mu baz alıcaz. Oradaki yorumların alayı takıntılı profillerin, onu geçtim maç esnasında sıcaklıkla yazılan yorum belki, bunu ayrıştıramazsın, herşeyi geçtim kriter bizim forum değil.

Yazdığın hiç bir oyuncu linç edilmedi Arda haricinde, hepsine de destek verildi ağırlık olarak.

Bunlara takacaksak ilk sezonunda Mertens'e yazılan yorumlardan sonra 30 yaş üstü de bir daha adam almaman lazım.

Sırf Okan'a hak vermek için fazla kasıyorsun, hatalı olduğu bir ton nokta var, bu da onlardan birisi. Dünyada tüm takımla 25 altı oyuncular alırken çıkıp kimse de ben genç mi yetiştiricem demiyordur.

Hakkında böyle yorumlar olmayan herhangi bir oyuncumuz yoktur muslera sneijder melo torreira aklına kim gelirse
lan onlar olgunlaşmış oyuncular zaten. kimi takmamayı öğrenmiş kimi kösele gibi olmuş umurunda değil.
2-3 ay önce 3-4b kişinin tanıdığı adama bir gecede 100b lerce insan dümdüz gidiyor. Aynı etki mi

lan onlar olgunlaşmış oyuncular zaten. kimi takmamayı öğrenmiş kimi kösele gibi olmuş umurunda değil.
2-3 ay önce 3-4b kişinin tanıdığı adama bir gecede 100b lerce insan dümdüz gidiyor. Aynı etki mi

Yazdığın oyuncular lince uğramadı diyoruz biz de işte, arda ünyay üst üste girdiği her maçta oyuna girip sıçtığı için tepki gördü o kadar.

18 yaşında adamı 11e koyun da demiyor kimse ha, 23 yaşında 3 adam bulacaksın yaw ne kadar zor olabilir bunlara velet muamelesi yapılmamalı artık

Barış 23-24te star olup takımı taşırken 23 yaşındaydı işte

Para harcıyorsan bonservise harca, yok 60 70 istiyorlar falan palavradan başka bir şey değil gidersin 15e de 20ye de bulursun adam

Bir de daha da ironik kısım sanki 12+2 olunca dünya yıldızı alıcaz da yaş hikayesi uyduruyoruz.

Kimi alıcan da alamıyorsun mesela, devre arası 1 ay herkesi uyuttuğun Pape Gueye'ye 40 verdireceksin de verdiremiyor musun

Bonservis verebildiğinde alınan adamlar

Jelert 11 bons
Sara 23 bons 3 maaş
Frankwoski 10 bons
Morata 8 bons üstüne alırsan 6 daha vs
Cuesta 8
Kutucu 6
Lemina 2.5
Singo 30
Uurcan 30
Nhaga 7
Jacobs 10
Sallai 6

Alayına da fahiş maaş

Ne almışız 2 senedir sanki de müthiş adamlar alacaktık ama alamıyoruz diye ağlıyoruz.

Bu örnekleri her kişi için bulursun.

Örnek yorum diye attığın yorum Recep'in, Osimhen'e bile bok atan bir profil, takımda sallamadığı adam yok. Tek desteklediği de Kerem, onu mu baz alıcaz. Oradaki yorumların alayı takıntılı profillerin, onu geçtim maç esnasında sıcaklıkla yazılan yorum belki, bunu ayrıştıramazsın, herşeyi geçtim kriter bizim forum değil.

Yazdığın hiç bir oyuncu linç edilmedi Arda haricinde, hepsine de destek verildi ağırlık olarak.

Bunlara takacaksak ilk sezonunda Mertens'e yazılan yorumlardan sonra 30 yaş üstü de bir daha adam almaman lazım.

Sırf Okan'a hak vermek için fazla kasıyorsun, hatalı olduğu bir ton nokta var, bu da onlardan birisi. Dünyada tüm takımla 25 altı oyuncular alırken çıkıp kimse de ben genç mi yetiştiricem demiyordur.
Mertens +30 yaşında 18-22 yaşındaki bebenin çeyreği etkilenmez bu durumdan.
Ozan ile ilgili bu arada aklıma geldi yanlış hatırlamıyorsam o da 2. ya da 3. maçı FB maçı idi baya stres yükü yüksek maçtı.
2-3 tane genç alınması ile ilgili de derdim yok. Benim yetiştirilmesini istediğim gençler genel olarak yerliler, Fatih Hoca da zamanında bu formül ile başarılı oldu avrupada. Genç yerliler etrafı kalbur üstü yabancılar.
Kaan yerine İlkay yerine niye Nhaga girmiyor sorusu ile de problemim yok
Mevcut durumumuzda kaç tane Nhaga gibi topçu alıp, deneyebiliriz? Yeteri kadar şans verilecek olsa bile.

Yazdığın oyuncular lince uğramadı diyoruz biz de işte, arda ünyay üst üste girdiği her maçta oyuna girip sıçtığı için tepki gördü o kadar.

18 yaşında adamı 11e koyun da demiyor kimse ha, 23 yaşında 3 adam bulacaksın yaw ne kadar zor olabilir bunlara velet muamelesi yapılmamalı artık

Barış 23-24te star olup takımı taşırken 23 yaşındaydı işte

Para harcıyorsan bonservise harca, yok 60 70 istiyorlar falan palavradan başka bir şey değil gidersin 15e de 20ye de bulursun adam
Lan Emre nin iddiası linç görmediler. konuyu başka yere çekme şimdi

Mertens +30 yaşında 18-22 yaşındaki bebenin çeyreği etkilenmez bu durumdan.
Ozan ile ilgili bu arada aklıma geldi yanlış hatırlamıyorsam o da 2. ya da 3. maçı FB maçı idi baya stres yükü yüksek maçtı.
2-3 tane genç alınması ile ilgili de derdim yok. Benim yetiştirilmesini istediğim gençler genel olarak yerliler, Fatih Hoca da zamanında bu formül ile başarılı oldu avrupada. Genç yerliler etrafı kalbur üstü yabancılar.
Kaan yerine İlkay yerine niye Nhaga girmiyor sorusu ile de problemim yok
Mevcut durumumuzda kaç tane Nhaga gibi topçu alıp, deneyebiliriz? Yeteri kadar şans verilecek olsa bile.
2 senedir 1 tane alsaydın da deneseydin keşke Nhaga gibi.

Geçen sezona 10 yabancı ile girmeseydin de deneseydin keşke. 1 tane tutsa yetecekti, 30 Singo'ya verdirmeyi tercih etti.

Ozan sürecini dün gibi hatırlıyorum, penaltı yaptırdı diye tepki aldı o kadar, şampiyonlar ligi performansı özellikle beğenildi ha kimse aşırı matah bir adam olarak görmüyordu ama Maicon bok gibi oynadığı için de kimse Maicon oynasın da demiyordu.

Kim etkilenmiş de performansı düşmüş onu anlamadım? Yazdığın adamların alayı yer buldular takımda hem de kısa sürede buldular, bu konuda en sıkıntılı Barıştır, adam 2 sene çalıştı etti girdi, onu geçtim bunların alayının maliyeti neredeyse sıfır. Eleştiriden etkilendi diye başarısız olan iyi oyuncu kim anlamadım?

Şimdi gideceksin 20 m euro bonservis verip 23 yaş altı genç alacaksın, şu yukarıda yazdığın adamların alayı no name idi bize geldiklerinde, bunları da takıma adapte edeceksin.

Kutucu'ya Frankowski'ye Cuesta'ya verilen parayı genç bir oyuncuya vereceksin. Sınır olmasa da gidip Bellingham almayacaktık, alacağımız adam işte Joao Gomes. 2 sene önce Brezilya'dan 18e EPLye getirilen adam.

Singo 2 yaş küçük değil allahtan linçlendi diye bu halde yorumları dinleyecektik

Singo 2 yaş küçük değil allahtan linçlendi diye bu halde yorumları dinleyecektik
Sırf görüşünde diretmek için gerçeği eğip büküp şöyle şeyler yazmaya gerek yok. Singo mevzusunda da direkt takıntılı hareket ediyorsun, bu konuda da öyle. Olmuş şeyleri olmamış gibi göstereceksek hiçbir tartışma bir yere varmaz burada. Biz zaten mevcut hal iyidir demiyoruz, bu iklimde yapmak zor kimse buna saygı ve sabır göstermez diyoruz. Saçma sapan yerlere çekmeye gerek yok mevzuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt