Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngilizler isterse 200 milyon euro'da verebilir Can Uzun için bize bundan ne? Oyuncunun ederi o kadar mı oluyor bunların parası çok diye? Şişirilmiş transfer ücretleri Elliott kimde 150 milyon Euro'luk oyuncu bu piyasada?

Büyük zengin kulüpler hep bu tarz pahalı transferler yapabilir daha öncede yapıyorlardı, yarın yine yaparlar.

Napalım biz şimdi gidip bizde mi 60-70 verelim?

Ben biz gidip 60 mı verelim dedim? Benim böyle bir mesajımı bulursan sana araba anahtarı teslim edeceğim.

Evet, oyuncuların ederi böyle. Bunu sen, ben ya da bu forumdakiler değil, futbol piyasası belirliyor. İngilizler de bu piyasanın en dominant ekipleri olduğu için piyasa buralara çekiliyor. Hala Can 30'dan fazla etmez diyorsan piyasadan bihabersindir. Olay bu kadar açık. Alırsın, almazsın ayrı konu

Marmush can uzun Van Dijk birde yedek forvet ile 2 tane Türk topçu alırsak gayet iyi bir transfer dönemi geçirmiş oluruz

Ben biz gidip 60 mı verelim dedim? Benim böyle bir mesajımı bulursan sana araba anahtarı teslim edeceğim.

Evet, oyuncuların ederi böyle. Bunu sen, ben ya da bu forumdakiler değil, futbol piyasası belirliyor. İngilizler de bu piyasanın en dominant ekipleri olduğu için piyasa buralara çekiliyor. Hala Can 30'dan fazla etmez diyorsan piyasadan bihabersindir. Olay bu kadar açık. Alırsın, almazsın ayrı konu
Senin kafan nasıl çalışıyor ya? Dünyada 5 bilemedin 6 takım bu paraları veriyor diye piyasa öyleymiş tamam kardeş sen haklısın 👍

Gs muhabirleri ortak isim bile sıkmıyor, kararlaşmış gibi hepsi mütemadiyen ayrı ayrı isimler atıyor ortaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt