- 1 Mayıs 2018
- 57.862
- 48.641
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leverkusen niye satsin
İngilizler isterse 200 milyon euro'da verebilir Can Uzun için bize bundan ne? Oyuncunun ederi o kadar mı oluyor bunların parası çok diye? Şişirilmiş transfer ücretleri Elliott kimde 150 milyon Euro'luk oyuncu bu piyasada?
Büyük zengin kulüpler hep bu tarz pahalı transferler yapabilir daha öncede yapıyorlardı, yarın yine yaparlar.
Napalım biz şimdi gidip bizde mi 60-70 verelim?
febe greenwoodu değil alsa alsa babayı alır masasındaki son haberlerbu nedir hasancığım
Alacak maddi durumda değiller Greenwood'u.bu nedir hasancığım
Senin kafan nasıl çalışıyor ya? Dünyada 5 bilemedin 6 takım bu paraları veriyor diye piyasa öyleymiş tamam kardeş sen haklısınBen biz gidip 60 mı verelim dedim? Benim böyle bir mesajımı bulursan sana araba anahtarı teslim edeceğim.
Evet, oyuncuların ederi böyle. Bunu sen, ben ya da bu forumdakiler değil, futbol piyasası belirliyor. İngilizler de bu piyasanın en dominant ekipleri olduğu için piyasa buralara çekiliyor. Hala Can 30'dan fazla etmez diyorsan piyasadan bihabersindir. Olay bu kadar açık. Alırsın, almazsın ayrı konu
Alayı karektersiz demek ki.kizin babasi bile para icin satti cocugunu
bu itlerin işi belli olmazAlacak maddi durumda değiller Greenwood'u.
Olayları olmasa bugün ingiltere ilk 6sından başka yerde oynamazdıGrinvud yanlız Osimhen kalitesinde bir futbolcu onu da belirtelim.
çok ii heis
keşke düşünülse