Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin kafan nasıl çalışıyor ya? Dünyada 5 bilemedin 6 takım bu paraları veriyor diye piyasa öyleymiş tamam kardeş sen haklısın 👍

Can'ın mevcut takımı son 1.5 yılda o saydığın 6 takımın 3'üne topçu sattı. Adamların bu şartlarda Can'a 60 istemesi gayet normal diyorum. Bunda anlaşılmayacak ne var kardeşim? Frankfurt daha bugün sol bekini 53 milyon euroya Bayern'e sattı. Hakkaten anlama sorunun falan mı var?

2003lü sol bekini 53'e satan takım 2005'li on numarasına ne kadar istesin mesela, 30 mu?

Tottenham Tonali ile anlasmis, simdi Newcastle ikna etmek kalmis. Haftalik 275k pound alacakmis. Senede 16,6 milyon € brüt ediyor. Yani 9,1 milyon net €

Ingilizler bu dönem piyasanin icinden gececek ve diger takimlarin isini zora sokacak gibi

Can'ın mevcut takımı son 1.5 yılda o saydığın 6 takımın 3'üne topçu sattı. Adamların bu şartlarda Can'a 60 istemesi gayet normal diyorum. Bunda anlaşılmayacak ne var kardeşim? Hakkaten anlama sorunun falan mı var?
Evet o 5 takımdan biri istese senin dediğin olur gider yine 60-70 gibi para alabilirler belkide.. Onun dışındaki takımlardan bu paraları anca rüyalarında görürler umarım sende anlamışındır?

Leverkusen niye satsin
35'e aldılar oyuncu bekleneni tam veremedi ve rotasyon oyuncusuna dönüştü. İbrahim Maza formayı kaptı. 3-4-2-1 oynuyorlar, şimdi bir de o bölgelerde kullanmak için Alajbegovic(geri alma opsiyonunu kullandılar) ve Afonso Moreira'yı aldılar. O yüzden satabilirler. Lakin zarar etmemek isteyeceklerdir ve 35 isterler herhalde.

Evet o 5 takımdan biri istese senin dediğin olur gider yine 60-70 gibi para alabilirler belkide.. Onun dışındaki takımlardan bu paraları anca rüyalarında görürler umarım sende anlamışındır?

Can Uzun geçen sene sakatlanmadığı süreçteki skor istikrarını bu sene de göstersin çok rahat o paraların üstüne bile satar Frankfurt, merak etme sen.

Adamlar daha bugün sol bekini 53 milyon euroya sattı. 10 numarasına ne kadar istesinler mesela, 30 mu? Az piyasayı takip edin kardeşim

Can Uzun geçen sene sakatlanmadığı süreçteki skor istikrarını bu sene de göstersin çok rahat o paraların üstüne bile satar Frankfurt, merak etme sen.

Adamlar daha bugün sol bekini 53 milyon euroya sattı. 10 numarasına ne kadar istesinler mesela, 30 mu? Az piyasayı takip edin kardeşim
Yoo 150 istesinler hatta az bile 200 falan daha gerçekçi bir rakam, tamam mı?

messi gsde performans veremez diyeni mi can uzun 90 milyon eder diyeni mi greenwood tarihin en iyi topçusu fb alırsa kulübü kapatalım diyeni mi ne ararsan var maşallah

Fener seneye büyük ceza almayı göze alıp transfer yapabilir, gözünü karartacak raddeye geldiler.

Bu sene de şampiyon olursak adamların birkaç sene toparlanma ihtimali yok ama bizim yönetimin şampiyon olmak gibi bir planı yok gibi.

Yoo 150 istesinler hatta az bile 200 falan daha gerçekçi bir rakam, tamam mı?

Ne saçmalıyorsun kardeşim ya. Ergen tribi atar gibi mesajlar. Bir argüman sunmuyorsan illa cevap yazmana gerek yok yani.

Hatta sana şöyle bir argüman sunayım. Bugün 53 milyon euroya giden Frankfurt'lu N.Brown'un piyasa değeri 40 milyon euro iken aynı takımdaki Can Uzun'un değeri 45 milyon euro olarak görünüyor.

Samiyenhaber'in haberlere bakıyorum da olabilir, yapabilir gibi hep. Belli ki artık eskisi gibi haber alamıyor ve net konuşamıyor o yüzden. Eskisi gibi net kaynak olarak bakamayacağı gibi kendisine.

Samiyenhaber'in haberlere bakıyorum da olabilir, yapabilir gibi hep. Belli ki artık eskisi gibi haber alamıyor ve net konuşamıyor o yüzden. Eskisi gibi net kaynak olarak bakamayacağı gibi kendisine.

Leverkusen geçen sene Tillman'a 35 milyon euro ödemiş. Şimdi talip olsan aldıkları fiyatın 1 lira altına satmazlar, sorun yaşamalarına rağmen. Tillman da 29 maç 6 gol 1 asistle tamamlamış sezonu. Ahım şahım bir icraatı da yok yani

Ne saçmalıyorsun kardeşim ya. Ergen tribi atar gibi mesajlar. Bir argüman sunmuyorsan illa cevap yazmana gerek yok yani
Ben etmez diyorum sen gelmişin eder diyorsun senin verdiğin argüman mı? Ben sana önceki mesajlarda argüman verdim zaten istersen yine oku. Bu nasıl senin düşüncenden öteye gitmezse benim de düşüncem bana ait.

Senin mantığında yarın 2 yaşında olan bir Golf8 GTI 10 milyon TL edebilir gider basarsın parayı alırsın. Ben 10 milyon TL fiyatı duyduğumda bu parayı vermem der giderim o kadar parayı daha iyi bir arabaya vermek isterim.

Aramızdaki fark budur bu konuda, bu kadar basit.

He ben daha iyi biliyorum siz ne bilirsiniz diye uzman çavuş gibi konuşmaya devam edebilirsin ayrıca , bende sana şimdiden güzel bir tag takdim ettim bundan sonra herkes bilsin bu uzmanlığını. Soran olursa sana yönlendiririz.

Leverkusen geçen sene Tillman'a 35 milyon euro ödemiş. Şimdi talip olsan aldıkları fiyatın 1 lira altına satmazlar, sorun yaşamalarına rağmen. Tillman da 29 maç 6 gol 1 asistle tamamlamış sezonu. Ahım şahım bir icraatı da yok yani
Zaten satarlarsa isteneni veremediği için satacaklar, o bölgede kullanmak için oyuncular aldılar. Ellerinde İbrahim Maza'da var. Zarar etmeden satmak isteyebilirler o yüzden. Bir ihtimal 30+5'i kendileri kabul edebilir. Transferi bizim Tillman'da bu paralara çıkıp çıkmayacağımız belirler. Tahminim istiyorsak bizimkiler 25+ bonus önerirler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt