Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size bir soru bu sene 1 macta galatasarayın lehine var karari çıkmış bu maçı hatirlayan var mi?

Grimaldo büyük bir takıma transfer olacaktır. Adam maçların nerdeyse hepsinde oynamış ve 4 gol 4 asistle oynamış. Onu gözden çıkarılanlar listesine değil de iyi parayla ayrılacaklar listesine yazmışlardır.

Diagne'yi satarsak Dovbyk'ı alamazsak İghalo'yu alalım.Bunlardan önce gerekli yerlere transferler yapılırsa diye söyledim..
23121.jpg

Bu Afrika kupası da adamı ırkçı yapar. Salın kardeşim artık Mostafa'yı.
#yatransferyaistifa

Artik donlarini mi satarlar bilmem ama bu takima en az 3 transfer yapmak zorundalar. Bu takım düşer. Takim vasat bile diyemeyeceğim adamlar ile dolu. Gs seviyesinde sadece nellson var, bir de sakat olmasaydi boey. Digerlerinin kariyerlerini gorecegiz, ozellikle rumenlerin. 25 milyon harcayip bu kadar rezalet kadro kuramazsin ya, istesen yapamazsın.

Rize de var bizim lehimize hiç çağırmadı. Ben de bilmiyordum baktım şimdide ilk giresun maçından beri var bizim lehimize hiç çağırmamış.
Şaşırmadım.

Bizim futbolcuları sahada kurşuna dizip öldürseler yine çağırmaz şeref yoksunları. Üstüne sahaya görevlileri salıp delilleri yok etmeye çalışırlar milletin gözleri önünde.

Şaşırmadım.

Bizim futbolcuları sahada kurşuna dizip öldürseler yine çağırmaz şeref yoksunları. Üstüne sahaya görevlileri salıp delilleri yok etmeye çalışırlar milletin gözleri önünde.
Bu aslında nasıl bir şekilde hakem kıyımı olduğunun kanıtı sezonun ilk maçından beri 1 kere var devreye girmez mi. Biz hep sahada ki hakemleri elestiriyoruz ama asıl sorun varin başındakilerde.

Artik donlarini mi satarlar bilmem ama bu takima en az 3 transfer yapmak zorundalar. Bu takım düşer. Takim vasat bile diyemeyeceğim adamlar ile dolu. Gs seviyesinde sadece nellson var, bir de sakat olmasaydi boey. Digerlerinin kariyerlerini gorecegiz, ozellikle rumenlerin. 25 milyon harcayip bu kadar rezalet kadro kuramazsin ya, istesen yapamazsın.
Bu takima takviye gelmez de düşerse oradan da cikamaz. Çok ciddiyim. Tff 1. Lig kurtlar sofrası gibi.

Yine de maclarimizi abonelik almadan devletin kanalindan izleyecek olmamiz olumlu 1 gelisme.

Burak başgan dolabında sakladığı Gucci marka donlarına kıyamaz üstad. Transferi unutalım.

düşünsenize gedson geliyormuş ama bir şey yapamıyormuş

Adamı hasta etmeyin transfer yapın. Bu vesileyle bu takımı kurup bu hale getiren terime de sevgilerimi iletiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt