Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.815
- 23.215
- 2.393
Size bir soru bu sene 1 macta galatasarayın lehine var karari çıkmış bu maçı hatirlayan var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adami saglikliyken satamadik. Sakatken mi satabilecegimizi dusunuyorsun renktasDiagne'yi satarsak Dovbyk'ı alamazsak İghalo'yu alalım.Bunlardan önce gerekli yerlere transferler yapılırsa diye söyledim..
Diagne'yi satarsak Dovbyk'ı alamazsak İghalo'yu alalım.Bunlardan önce gerekli yerlere transferler yapılırsa diye söyledim..
Rize maçı mı renktaş?Size bir soru bu sene 1 macta galatasarayın lehine var karari çıkmış bu maçı hatirlayan var mi?
Rize de var bizim lehimize hiç çağırmadı. Ben de bilmiyordum baktım şimdide ilk giresun maçından beri var bizim lehimize hiç çağırmamış.Rize maçı mı renktaş?
Hala onun bedelini ödüyoruz zaten.
Grimaldo sol bek degilmiydi? Grimaldo ve gedsonu alak
Şaşırmadım.Rize de var bizim lehimize hiç çağırmadı. Ben de bilmiyordum baktım şimdide ilk giresun maçından beri var bizim lehimize hiç çağırmamış.
Bu aslında nasıl bir şekilde hakem kıyımı olduğunun kanıtı sezonun ilk maçından beri 1 kere var devreye girmez mi. Biz hep sahada ki hakemleri elestiriyoruz ama asıl sorun varin başındakilerde.Şaşırmadım.
Bizim futbolcuları sahada kurşuna dizip öldürseler yine çağırmaz şeref yoksunları. Üstüne sahaya görevlileri salıp delilleri yok etmeye çalışırlar milletin gözleri önünde.
Bu takima takviye gelmez de düşerse oradan da cikamaz. Çok ciddiyim. Tff 1. Lig kurtlar sofrası gibi.Artik donlarini mi satarlar bilmem ama bu takima en az 3 transfer yapmak zorundalar. Bu takım düşer. Takim vasat bile diyemeyeceğim adamlar ile dolu. Gs seviyesinde sadece nellson var, bir de sakat olmasaydi boey. Digerlerinin kariyerlerini gorecegiz, ozellikle rumenlerin. 25 milyon harcayip bu kadar rezalet kadro kuramazsin ya, istesen yapamazsın.
Sakin olalımbu kadar boktan bir kadro kurmayı nasıl başardılar ya. yok gençleşme yok proje. vasıfsız adamlara birdolu para verildi. alınan adamlar doğru dürüst oynatılmadı. bu ne yaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
#Buraktransferlernerede
#yatransferyaistifa
#ortasahayatransfer
Burak başgan dolabında sakladığı Gucci marka donlarına kıyamaz üstad. Transferi unutalım.Artik donlarini mi satarlar bilmem ama bu takima en az 3 transfer yapmak zorundalar. Bu takım düşer. Takim vasat bile diyemeyeceğim adamlar ile dolu. Gs seviyesinde sadece nellson var, bir de sakat olmasaydi boey. Digerlerinin kariyerlerini gorecegiz, ozellikle rumenlerin. 25 milyon harcayip bu kadar rezalet kadro kuramazsin ya, istesen yapamazsın.