Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pulgar çorb...

azFvePG.gif

Yerli kaleci

Boey - Nelsson - Marcao - Aanholt

Okay Yokuslu

Transfer - Cicaldau - Gedson - Kerem

Mostafa

Ya da 6 numara’ya yabanci alip Kilinc kanatta oynar. Bir diger opsiyon Cicaldau yerine Berkan. 6.5 milyon euro’ya aldigin adami yedek birakmak pek mantikli olmaz o ayri.​

Gedson için yine kesin konuşmalar başlamamış.

Umarım bu sefer olur ama ben artık bu transfer özelinde Gedson'u antrenmanda görmeden inanmam.

Şimdi de uçuşlar iptal olmuş :( Ulan İzmir'e indirelim oradan araçla İstanbul'a alırız.

Uçuşlar iptal oldu diye bu Benficalı köpekler transferi iptal ederler.

Büyüklüğümüz tartışılmaz gardaş 😉

Ulan bir iki maç iddiası olmayan bir takımla falan oynasak da bize maçı bilerek bıraksalar diyorum artık yoksa küme düşeceğiz acısınlar bize düşene vurmak olmaz Galatasaraysız Türk futbolu olmaz dusurmesinler bizi yazık ayıp artık dilenecegiz yapacak başka bir şey yok rakiplerin insafına kaldık tamamen yalvaracagiz

Şu hesap tweetleri paylaşmak yasak olsun yöneticiler
transfersimo

bu orel mangala lemina gibi oyun tarzına sahip ,ön libero gibi değil sanki ,hücum yapıyor sürekli videolarda ve çok fazla çalım atma peşinde ,genelde başarılı ama tehlikeli iş, garanti oynamayı denemesi lazım üç kişi içine çalıma girmesi sağlıklı değil.20 m değeri var.inandırıcı gelmedi bu çocukla görüşme haberleri

Valla kimse şöyle böyle demesin tamam yönetim hatalı ama yönetimi
Bu derece zora sokan Fatih terim denen egosu kendinden büyğk arkadaş ben bu yönetimin çokta zayıfa alınacak insanlar olduğunu düşünmüyorum tek hataları hocaya güvenmekti hocanın 3 sezondur oynatmak istediği pas oyununu torrent 3 maçta oturttu gemde bu yetersız kadroya rağmen Trabzon’a sahayı dar etti Allah’ın izniyle dahada iyi olucaz
Benimde gözüme çarpan en önemli özellik buydu, yerleşme.Saha içinde doğru yerleşince çok kolay top çıkardık.Ona rağmen bomboş pozisyonda hata yaptı oyuncular(Marcao ve Taylan).O da kalite eksikliği.O zaman da şu soru geliyor akla, kalitesiz oyuncular ile bu oyunu oynamak ne kadar doğru.Oynamakta ısrarcı olacaksak bu oyunu işletecek en önemli unsur defansif orta saha, ilerde top tutma işini Emre Kılıç yapabildi.Baski arttığı anda hava topuna hâkim Mustafa Muhammed ile ve Onyekuru tarzı rakip arkasına koşu atacak sprinter bir oyuncu ile (Barış Alper yapabilir mi bilmiyorum) daha iyi bir oyun çıkabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt