- 31 Ağustos 2021
- 69.561
- 49.781
- 3.258
Medya başkan yönetici TD geçmiş artık futbolcular üzerinden cadı avına çıkmış gibi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Be bit yavrusu bişey atıyosun ortaya kanitlayacaksin, yazdigi R mesajina bak hicbir sey anlatmiyor. Bombos bir herif
Büyüklüğümüz tartışılmaz gardaş
Okazyon'dan sonrasını okumadım. Bana kötü şeyler anımsattı.
Benimde gözüme çarpan en önemli özellik buydu, yerleşme.Saha içinde doğru yerleşince çok kolay top çıkardık.Ona rağmen bomboş pozisyonda hata yaptı oyuncular(Marcao ve Taylan).O da kalite eksikliği.O zaman da şu soru geliyor akla, kalitesiz oyuncular ile bu oyunu oynamak ne kadar doğru.Oynamakta ısrarcı olacaksak bu oyunu işletecek en önemli unsur defansif orta saha, ilerde top tutma işini Emre Kılıç yapabildi.Baski arttığı anda hava topuna hâkim Mustafa Muhammed ile ve Onyekuru tarzı rakip arkasına koşu atacak sprinter bir oyuncu ile (Barış Alper yapabilir mi bilmiyorum) daha iyi bir oyun çıkabilir.Valla kimse şöyle böyle demesin tamam yönetim hatalı ama yönetimi
Bu derece zora sokan Fatih terim denen egosu kendinden büyğk arkadaş ben bu yönetimin çokta zayıfa alınacak insanlar olduğunu düşünmüyorum tek hataları hocaya güvenmekti hocanın 3 sezondur oynatmak istediği pas oyununu torrent 3 maçta oturttu gemde bu yetersız kadroya rağmen Trabzon’a sahayı dar etti Allah’ın izniyle dahada iyi olucaz