Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasin hakkında görüşlerim çok olumsuz değildi
arada bir sayıp sövmüşümdür ama son yıllarda sahip olduğumuz ender istikrarlı yerlilerden biri idi bence.
sen de kabul edersin bence bunu üstat.

Ben kolay kolay hiç bir oyuncuya çöp demem, eskiden daha katıydım ama artık benim için takımdaki her oyuncu değerlidir. Guardiola bile söylemiş geçenlerde, futbolun % 60-80i psikolojidir. Biz de yıllarca amatör futbol oynadık, iyi oynadığımız günlerle kötü oynadığımız günler arasındaki uçurum yeteneksizliğimizden kaynaklı değildi, bunu profesyonel yapan adamlar daha sık yaşıyorlar dolayısıyla esas mevzu Ömer Bayram orta sahada 10 asist yapıyorsa ve güven bulduysa onu sonra tekrar kötü olduğu mevkiye koymamak ya da sırf kişisel egolar uğruna bazı oyunculara takmamaktır.

Ha en son Jose Rodriguez'e Y gibi topçu demiştim o bile 2.2'ye gitti.

Her oyuncu değerlidir sadece defolarını kapatan bir takımın olacak, 2011deki Emre Çolak, Semih ikilisinin iyi performanslar vermesinin temel sebebi buydu.

şimdi baktım trasnfer 8 Şubatta bitiyor ...
6 Şubat pazar günü Alanya gibi şu an formda takımın deplasmanı var.

bu hafta EN EN EN KÖTÜ 6 Numaranın bitmesi lazım- çünkü gelecek 1 haftaya maça çıkacak adam. Yaz trasnfer döneminde Gedson 6 Numaranın önüne geçmişti , faturasını 6 aydır ödüyoruz (gerçi assunçao hiç denenmedi ne taylan ne berkan yerine )

Aynı şey olmaması lazım..bu hafta tak tak 6 ve gedson ya da neyse bitmesi lazım. Kaleci en azından en az süreye ihtiyacı olan pozisyon.

Burak Elmas - üniversite sınavı gibi bir hafta geçiriyorsun , herkeste izliyor. Sahne sende.

Almanya muhabirimizin bildirdiğine göre Mangala yatmış, ayda yılda bir taş gibi oyuncu alacaktık o da olmadı.

Tudors ve prandelli yüklemeleri, sonrasında gelen hocaların sampiyonluktaki en buyuk avantajları olmuştu. Hamzoid hocamda diri bir takım aldı

Dün demirkol, torrent 70 dklik takım elestirisi yaptı, Aynısını mancini de geldiginde soylemisti dedi.

bunun yanı sıra tudor hocamın seçiciliğini dinlemiştim cenk ergünden o hoşuma gitmişti

mesela negredo gomis arasında gomisi aşın demiş

fernando ile vainquer ve diarra önerilmiş fernando demiş

ndiayeyi ısrarla istemiş mesela

bir de o takımda feghouli hariç herkes satılacak duruma gelmişti ve üzerine iki şampiyonluk kazandı

özlemedik mi uzun heybetli adamı

Mangalı iyi yelleyememiş miyiz nolmuş

bu arada bu Larin haberleri meydan boş kaldı bir şey yazalım haberidir umarım.

Zannetmiyorum doğruluk payı olduğunu. Küfür nedeni olur.

Burak bey neyi bekliyorsunuz?? Para yoksa bulacaksın kardeşim ceza da alsak bitireceksin 3-4 adam dalga mı geçiyorsunuz bizlerle.. Ben 24 saat takımı düşünüyorum bu işten nasıl çıkacağız diye ne yapıyorsunuz kardeşim siz?? İnsanların sabrını daha fazla taşırmayın ..

Ben Cica'ya da gereksiz yuklenildigini düşünüyorum. Etrafın eksik ise senin de performansın düşer, işin gerçeği bu. Empati yapın, biraz abartıyorum anlasilsin diye, hali sahada 2 tane 10 yasinda cocuk var yanınızda, koşar durursun deli dana gibi sağa sola bütün yük sana biner, sergileyebileceklerini de sergileyemezsin. Bunun yerine 20 yasinda 2 eleman olsa, en başta guvenin yerine gelir, rahatlarsın. Onlar da iyi adamlarsa, sen de klasını cok daha rahat gösterirsin, + aşama bile kaydedebilirsin. Bizdeki de bu hesap. Cica kalitesini ilk zamanlarda gosterdi ve bu duruma dusmesini cok yadirgayamiyorum, bu kadar eleştiriyi dogru da bulmuyorum.

Ben Cica'ya da gereksiz yuklenildigini düşünüyorum. Etrafın eksik ise senin de performansın düşer, işin gerçeği bu. Empati yapın, biraz abartıyorum anlasilsin diye, hali sahada 2 tane 10 yasinda cocuk var yanınızda, koşar durursun deli dana gibi sağa sola bütün yük sana biner, sergileyebileceklerini de sergileyemezsin. Bunun yerine 20 yasinda 2 eleman olsa, en başta guvenin yerine gelir, rahatlarsın. Onlar da iyi adamlarsa, sen de klasını cok daha rahat gösterirsin, + aşama bile kaydedebilirsin. Bizdeki de bu hesap. Cica kalitesini ilk zamanlarda gosterdi ve bu duruma dusmesini cok yadirgayamiyorum, bu kadar eleştiriyi dogru da bulmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt