- 5 Eylül 2014
- 84.569
- 70.361
- 4.513
her gecenin sabahı var unutma evlatBu ne ya yatıp kalkıyoruz gene aynı gün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her gecenin sabahı var unutma evlatBu ne ya yatıp kalkıyoruz gene aynı gün
Evlat?her gecenin sabahı var unutma evlat
yasin hakkında görüşlerim çok olumsuz değildi
arada bir sayıp sövmüşümdür ama son yıllarda sahip olduğumuz ender istikrarlı yerlilerden biri idi bence.
sen de kabul edersin bence bunu üstat.
şarkı da diyor reisEvlat?
mangal(a) kömürümüz yokmuş renktaşAlmanya muhabirimizin bildirdiğine göre Mangala yatmış, ayda yılda bir taş gibi oyuncu alacaktık o da olmadı.
Tudors ve prandelli yüklemeleri, sonrasında gelen hocaların sampiyonluktaki en buyuk avantajları olmuştu. Hamzoid hocamda diri bir takım aldı
Dün demirkol, torrent 70 dklik takım elestirisi yaptı, Aynısını mancini de geldiginde soylemisti dedi.
O nu zaten bastan dedim ben. Adamlar tassak gecmis resmen forumlarindsAlmanya muhabirimizin bildirdiğine göre Mangala yatmış, ayda yılda bir taş gibi oyuncu alacaktık o da olmadı.
Ben Cica'ya da gereksiz yuklenildigini düşünüyorum. Etrafın eksik ise senin de performansın düşer, işin gerçeği bu. Empati yapın, biraz abartıyorum anlasilsin diye, hali sahada 2 tane 10 yasinda cocuk var yanınızda, koşar durursun deli dana gibi sağa sola bütün yük sana biner, sergileyebileceklerini de sergileyemezsin. Bunun yerine 20 yasinda 2 eleman olsa, en başta guvenin yerine gelir, rahatlarsın. Onlar da iyi adamlarsa, sen de klasını cok daha rahat gösterirsin, + aşama bile kaydedebilirsin. Bizdeki de bu hesap. Cica kalitesini ilk zamanlarda gosterdi ve bu duruma dusmesini cok yadirgayamiyorum, bu kadar eleştiriyi dogru da bulmuyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi