- 23 Temmuz 2011
- 75.561
- 51.089
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beinm anladığımda kısa sürede 1-2 isim açıklayacakları ki önümüzdeki günlerde dediği için bu hafta 1-2 oyuncuyu getirecekleri bunlarda 6 no+ Gedson olacak diye düşünüyorum. Giden oyunculara göre de forvet ve belki bir stoper gelir gibi ama bence 3 transfer ile kapanacak konu. 6 numara+ ben bir şekilde Gedson'un olmasını da bekliyorum+ Gomis(1.5 yıllık=2 milyon+ bonusa evet derse) ile kapatacaklar konuyu diye düşünüyorum. Muslera Alanya maçından sonra dönüyormuş sanırım o yüzden kaleci transferi iptal herhalde.1-2 takviye yapacağız demedi 1-2 isim açıklayacağız gibisinden bir şey söyledi anladım bende.
ben sanmıyorum zorunlu satın alma olsun,biz cica nelson felanda öyle yaptık sanıyorum.eğer öyle yaptıysak gedson içinde yaparız,bence kiralama bedeli yüksek çekmiş benfica ve onu düşürmüyor gibi geldi bana ,çünkü iki üç transfer yapılacaksa olabildiğince elde para olmalıGedson’un zorunlu satın alma opsiyonu sorun herhalde ama bu oyuncunun parlaması halinde zaten değeri 8.5 milyonun çok üzerinde
Sen niye bu kadar nefretle doldun yaYıkıl enkazını göreyim Benfica
Hocayı kovduktan sonra şaaak diye yenisini getiriyosun Galatasarayın her zaman 1 b planı olmalı diyosun şurda birkaç güne uefa listesi vericez hala takviye adam almadınız hala araştırma yapıyoruz diyosun, sadece hocaya gelince mi zamanında araştırmalar yapılıyo nasıl 1 proje bu aksaklık olduğunda müdahale edilemiyo
bende geçen süper moderatör recep renktaşa sordum yakında yüklenecekmiş dediArkadaşlar yeri burası değil ama apple uygulamasını bulamıyorum, kullanımdan kalktı mı acaba?
Teşekkürler bilgi içinbende geçen süper moderatör recep renktaşa sordum yakında yüklenecekmiş dedi