Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 takviye yapacağız demedi 1-2 isim açıklayacağız gibisinden bir şey söyledi anladım bende.
Beinm anladığımda kısa sürede 1-2 isim açıklayacakları ki önümüzdeki günlerde dediği için bu hafta 1-2 oyuncuyu getirecekleri bunlarda 6 no+ Gedson olacak diye düşünüyorum. Giden oyunculara göre de forvet ve belki bir stoper gelir gibi ama bence 3 transfer ile kapanacak konu. 6 numara+ ben bir şekilde Gedson'un olmasını da bekliyorum+ Gomis(1.5 yıllık=2 milyon+ bonusa evet derse) ile kapatacaklar konuyu diye düşünüyorum. Muslera Alanya maçından sonra dönüyormuş sanırım o yüzden kaleci transferi iptal herhalde.

Gedson’un zorunlu satın alma opsiyonu sorun herhalde ama bu oyuncunun parlaması halinde zaten değeri 8.5 milyonun çok üzerinde

Gedson burda iyi oynamasa bile piyasası 6 olur. O yüzden alalım.

Gedson’un zorunlu satın alma opsiyonu sorun herhalde ama bu oyuncunun parlaması halinde zaten değeri 8.5 milyonun çok üzerinde
ben sanmıyorum zorunlu satın alma olsun,biz cica nelson felanda öyle yaptık sanıyorum.eğer öyle yaptıysak gedson içinde yaparız,bence kiralama bedeli yüksek çekmiş benfica ve onu düşürmüyor gibi geldi bana ,çünkü iki üç transfer yapılacaksa olabildiğince elde para olmalı

Benim anladığım kaleci transferi yok. Gomis işi olmuş muhtemelen bu kadar eleştirilirken isimde veriyorsa olumsuz olmaz

Gedsonda olur muhtemelen 6 numarayıda çözelim bari

Gedsonu yine beceremediniz bari bi os alin Allahin beceriksizleri. KÜMEYE DÜSÜYORUZ

Hocayı kovduktan sonra şaaak diye yenisini getiriyosun Galatasarayın her zaman 1 b planı olmalı diyosun şurda birkaç güne uefa listesi vericez hala takviye adam almadınız hala araştırma yapıyoruz diyosun, sadece hocaya gelince mi zamanında araştırmalar yapılıyo nasıl 1 proje bu aksaklık olduğunda müdahale edilemiyo

torrent elde hiç 6 no ve yedeğide olmadığından dolayı enaz iki 6 ister ,gedson cica bunlar 8 oynayabiliyor,o yüzden 8 no ya sadece gedson ve birde forvet o da zaten gomis,ekstradan nolabilir ?luyi gitti stoper olabilir ve eğer hoca pvadan cacık olmaz görüşüne sahipse bi solbek olabilir veya bi yardıran kanat isteyebilirki bu daha olası.

bu durumda enaz 4 enfazla 5 transfer istenir. gedson bi 6 no ve gomis uefaya bildirilir.diğerleri lig

Hocayı kovduktan sonra şaaak diye yenisini getiriyosun Galatasarayın her zaman 1 b planı olmalı diyosun şurda birkaç güne uefa listesi vericez hala takviye adam almadınız hala araştırma yapıyoruz diyosun, sadece hocaya gelince mi zamanında araştırmalar yapılıyo nasıl 1 proje bu aksaklık olduğunda müdahale edilemiyo

Benfica bizim taraftarın isteğini gördü tabi son ana kadar bir şey koparma peşinde
O adama 8.5 veren başka takım bulamazlar
Bu kadar net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt