Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi başlayalı resmi olarak 15 gün olmuş, hala düşünüyorlar herhalde onu mu alalım yoksa bunu mu diye. Bunlar pazardan don bile olamayacak kadar kapasitesiz. Her yenilgi sonrası sosyal medyayı yemliyorlar sadece.

Transfer dönemi başlayalı resmi olarak 15 gün olmuş, hala düşünüyorlar herhalde onu mu alalım yoksa bunu mu diye. Bunlar pazardan don bile olamayacak kadar kapasitesiz. Her yenilgi sonrası sosyal medyayı yemliyorlar sadece.
Almak istediklerine de emin değilim artık, bence şu önümüzdeki Alanya maçını kazanır mı takım diye bekliyor yönetim. Eğer olur da 1 maç kazanıp küme hattından biraz uzaklaşsak transfer yapmayacaklarına inanıyorum

Medyada dolaşan isimlere baksana Gomis, Gedson filan hep taraftarın beklediği, taraftarın içinde ukte kalan adamlar. Resmen taraftarı oyalama çabaları

Almak istediklerine de emin değilim artık, bence şu önümüzdeki Alanya maçını kazanır mı takım diye bekliyor yönetim. Eğer olur da 1 maç kazanıp küme hattından biraz uzaklaşsak transfer yapmayacaklarına inanıyorum

Medyada dolaşan isimlere baksana Gomis, Gedson filan hep taraftarın beklediği, taraftarın içinde ukte kalan adamlar. Resmen taraftarı oyalama çabaları

Bende aynısını düşünüyorum. Taraftarı oyalıyorlar. Yapamayacaksan da açık açık söyle. Burak Elmas gibi başkanın, Nihat Kırmızı tarzı yöneticilerin olursa çok da şaşırmamak lazım.

gerçek olan neyin var ki
fanisin dünya

Dun baskan demisti zaten hala kimi alacaklarini arastiriyorlarmis.

Bir saçmalık silsilesi ile karşı karşıyayız. Bu beceriksiz iş bilmez yönetimle daha ne kadar gidecek merak ediyorum. Ligte durumumuz belli ve hala bekliyoruz. Sizi desteklediğim güne lanet olsun kepaze sürüsü.

Benficanın yedeğine taptıranlar utansın
Gedsona o gözle bakma renktas. Kendini bulması halinde premium bir oyuncudur. Benficada bize gelmek istediği için oynamamıştır demiyim de çocuğun aklı burda. Heves olsa orda da yardirdi zamanında. Bize karsida çok iyi oynamıştı. Yarım sezonda bizi şampiyonluk potasına koymuş bir oyuncu gecen sene. Bu fiyata böyle kelepir başka oyuncu yok. Taraftar görüyor bunu işte. Futbol aklı yokya. Bizde taraftar gayet iyi futbol aklına sahip. Al sana en güzel futbol aklı. Cicaldao gibi kapasitesi sınırlı adamlar yerine böyle oyuncular alırsan başarı gelir. Zaten bu adam formda olsa 50m dan aşağı vermezler. 5k-10k dolardan bitcoin almak gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt