Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.555
- 36.093
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almak istediklerine de emin değilim artık, bence şu önümüzdeki Alanya maçını kazanır mı takım diye bekliyor yönetim. Eğer olur da 1 maç kazanıp küme hattından biraz uzaklaşsak transfer yapmayacaklarına inanıyorumTransfer dönemi başlayalı resmi olarak 15 gün olmuş, hala düşünüyorlar herhalde onu mu alalım yoksa bunu mu diye. Bunlar pazardan don bile olamayacak kadar kapasitesiz. Her yenilgi sonrası sosyal medyayı yemliyorlar sadece.
Ben onu engelledim kafam rahatBi Nalbant daha kaldiramaz bu Forum.
Almak istediklerine de emin değilim artık, bence şu önümüzdeki Alanya maçını kazanır mı takım diye bekliyor yönetim. Eğer olur da 1 maç kazanıp küme hattından biraz uzaklaşsak transfer yapmayacaklarına inanıyorum
Medyada dolaşan isimlere baksana Gomis, Gedson filan hep taraftarın beklediği, taraftarın içinde ukte kalan adamlar. Resmen taraftarı oyalama çabaları
Defolmays 6 hafta kaldi
Dun baskan demisti zaten hala kimi alacaklarini arastiriyorlarmis.Transfer dönemi başlayalı resmi olarak 15 gün olmuş, hala düşünüyorlar herhalde onu mu alalım yoksa bunu mu diye. Bunlar pazardan don bile olamayacak kadar kapasitesiz. Her yenilgi sonrası sosyal medyayı yemliyorlar sadece.
Alanyaspor'da o.Kendini futbola verince skor katkılarını da gördük.İyi ve güçlü bi şekilde yazın dönecek Cimbombom'un Çocuğugalasevgisi kendi hesabından yazsana ne gerek var böyle saçma sapan hareketlere
ha
Allahin isine bak ki bunlarin vakalar hep milli araya denk geliyor
Gedsona o gözle bakma renktas. Kendini bulması halinde premium bir oyuncudur. Benficada bize gelmek istediği için oynamamıştır demiyim de çocuğun aklı burda. Heves olsa orda da yardirdi zamanında. Bize karsida çok iyi oynamıştı. Yarım sezonda bizi şampiyonluk potasına koymuş bir oyuncu gecen sene. Bu fiyata böyle kelepir başka oyuncu yok. Taraftar görüyor bunu işte. Futbol aklı yokya. Bizde taraftar gayet iyi futbol aklına sahip. Al sana en güzel futbol aklı. Cicaldao gibi kapasitesi sınırlı adamlar yerine böyle oyuncular alırsan başarı gelir. Zaten bu adam formda olsa 50m dan aşağı vermezler. 5k-10k dolardan bitcoin almak gibiBenficanın yedeğine taptıranlar utansın