Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1643210512672.webp

kabul edin opsiyonu gelsin gedson 1.5 sene sonra yeni yönetim öder..
Yav beceremedik diyemedikleri çin bunu uyduruyorlar neymiş zorunluymuş opsiyonmuş! Aynen Cica veya Nelsson a ödediğimiz bonservis ile Gedson transfer edilebilecek de bunu biz istemeyeceğiz?

Ellerine yüzlerine bulaştırdılar işte

Ulan bu taraftarı daha fazla kanser etmeyin alın şu Gedsonu. Yeter artık valla sıktınız. Başarısız olursa zaten o fiyata çok kolay satarsın. Fiyatı dip yapmış anasını satıyim

Defolmays 6 hafta kaldi

Bence de Mart ayından sonra ne yönetim kalır koltuğunda ne de Torrent

Ki bu durumda Torrent in suçlu olduğunu da düşünmüyorum adamın hatası bu yönetimin verdiği sözlere güvenmek oldu öyle bir futbol ortamına attılar ki adamı başarılı olmaması için elinden geleni yapıyor yönetim

Fatih Terimi olaylı şekile kovup daha adam göreve başlamadan okları üzerine çektiler, forveti olmayan, kalecisi olmayan hatta ve hatta orta sahası olmayan takımla adamı maça çıkarıyorlar şimdi de adamı oyalıyorlar

Dinçer de trip mi atmış ? Bu nasıl kulüp yönetimi ya...Herhalde Erden Timur gene bir transferi daha bitirdi. Gomis olabilir. Ondan mı böyle bir çıkış. Buna yordum ama. O yapıyor da biz yapmadık mı gibi geldi. Bir kıskançlık sezdim. Allah bize sabır versinnnn 🤣

Hem ayranımız dökülmesin hem de başımıza kötü şeyler gelmesin
Lig'de düşman olarak baktığımız takımların sayısı arttıkça Lig'in şampiyonları da değişiyo.Eskisi gibi bu tarz takımları gözümüzde büyütmemeliyiz.Kendi işimize bakmalıyız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt