- 26 Kasım 2012
- 179.371
- 241.616
- 5.688
Antep muhabiri yazmış Günay'ı istiyormuşuz.
pazarlama niyeti ile atılmış bir oltaya benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep muhabiri yazmış Günay'ı istiyormuşuz.
Cicaldau nun serbest kalma maddesi 25 M Euro oldugunu unutmustum yeniden aklima geldi
noldu korkuyormusun pl'den biri cikip alacak diyeCicaldau nun serbest kalma maddesi 25 M Euro oldugunu unutmustum yeniden aklima geldi
Bir Wolves cikip 27 verirse naparsinnoldu korkuyormusun pl'den biri cikip alacak diye
arablara 35 bize 27 deyip 30a baglarim isiBir Wolves cikip 27 verirse naparsin
yabanci siniri diye bisey var sayin it skysport
Sen adamsinarablara 35 bize 27 deyip 30a baglarim isi
Dijlobody Dany 2 yav zatenGünay'ın Okan'dan fazlası yok. Djilobodji de Kaan'dan sonra gereksiz olur. Adekugbe ve Figueiredo alırdım.
Bizim burda Yagci koyu var cok guzel bir koydur.Ya üstad sen ne zaman herhangi bir konuda haksız olacaksın? Tam isabet.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adekugbe turkmuBen transfere gerek olduğunu düşünmüyordum ama hem ligden çekilen takımlara destek olması açısından hemde bazı eksiklerimize uygun olarak hamle yapılması mantıksız değil. Bu açıdan Adekugbe doğru bir hamle olur açıkçası. Lig standartlarında iyi bir sol bek hemde yerli kontenjanıyla oynayabilecek. Günay için tam olarak aynı fikirde değilim iyi bir kaleci ama Muslera varken oynaması zor olur ayrıca Okan'dan çok fazlası da yok.
Muslera zaten döner 4 Mart'ta maçta yokMuslera dönene kadar Okan idare eder, Günay'a kesinlikle gerek yok. Zaten Okan'dan iyi degil.
Bu sene sonuna kadar Hatay ve Antep'den alınacak futbolcular 9. yabancı olarak kadroda oynatılabiliyor.Adekugbe turkmu
3. yerli kim olacak sevgili yiğit?Yeterlidir bence. Fazlasıyla hem de.Ekli dosyayı görüntüle 192267
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3. yerli kim olacak sevgili yiğit?
Adekugbe urfa doğumlu falan mı?