- 26 Kasım 2012
- 185.536
- 258.041
- 5.998
iyi kaleciydi kafasına kırıncaya kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardi bu reisiyi kaleciydi kafasına kırıncaya kadar
zaniolo söylentileri çıktığında da 2 guruh vardı yalandır bize yedirmezler diyen bir guruh ve febe araya girmiş o alır diyen bir kişilik bu guruh vardı.Sen bize gelmez diyenlerdendin
Büyük maçlarda olması bir şey ifade etmiyor top kontrolu çok kötü bu değişmediği sürece hep eleştirilecek ilk dokunuşu keza valla bu top surmeyle iyi sakatlanmadi bugüne kadar çok savruk her oyuncunun falsolari olur ama bu kanat oyuncusu için elzemKerem kadar iyi olup bu kadar elestirilen bu oyuncu gormedim
Cocuk.buyuk maclarinda hepsinde var
yoo kerem art niyetli olarak elestiriliyorBüyük maçlarda olması bir şey ifade etmiyor top kontrolu çok kötü bu değişmediği sürece hep eleştirilecek ilk dokunuşu keza valla bu top surmeyle iyi sakatlanmadi bugüne kadar çok savruk her oyuncunun falsolari olur ama bu kanat oyuncusu için elzem
zırvaca bir yorumkonyada 1 yıl okudum orayla ilgili bir anımı anlatayım' mont alacaktım bir mağazaya girdim kaç lira dedim 100 dedi adam yanımda ki arkadaş abi konyalıyım ben ya dedi hee söylesene hemşerim o zaman 20 lira olur sana dedi.Söz meclisten dışarı konya böyle bir yer
Katılmıyorum. Bazı maçlar sadece top kaybedip rakip akınları başlatıyor, takım sürekli geri koşmak zorunda kalıyor onun yüzünden ve bu maçlarda başka hiçbir şey yapmıyor.yoo kerem art niyetli olarak elestiriliyor
depremden böyle bir çıkarım yapmak insanlığa yakışacak bir şey değildir99 buyuk deprem 00 uefa kupasi
23 daha buyuk deprem 24 cl kupasi
??????
yorum değil yaşadığım bir olay tabiki herkes bir değilzırvaca bir yorum
şaka üstatyorum değil yaşadığım bir olay tabiki herkes bir değil
Zakaryhanin olayi nedir beyler. Videosunu izledim pek etkilenmedim, ki youtube izleyerek futbolcu soyledir boyledir demek olmaz. Bu arkadasin maclarini izleyen var mi ?
depremden böyle bir çıkarım yapmak insanlığa yakışacak bir şey değildir