Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
640px-George_Gardi_ad_Antalya_durante_conferenza_per_charity_match_di_Samuel_Eto%27o_Foundation.jpg

iyi kaleciydi kafasına kırıncaya kadar

99 buyuk deprem 00 uefa kupasi
23 daha buyuk deprem 24 cl kupasi

??????

zaniolo söylentileri çıktığında da 2 guruh vardı yalandır bize yedirmezler diyen bir guruh ve febe araya girmiş o alır diyen bir kişilik bu guruh vardı.Sen bize gelmez diyenlerdendin

Zaniolo ayrı bu ayri.. Zakaryan için gelir gelmez diye şahsi fikrimi belirtmedim.. Senin verdiğin kaynak yeni bir muhabbet sunmamıs bugün haber yapan tek kişiyi göstermişler o yüzden heyecana gerek yok diyorum..

zacharyanı üst liglerden takımlar alamıyo,mecbur bize gelecek

Kerem kadar iyi olup bu kadar elestirilen bu oyuncu gormedim
Cocuk.buyuk maclarinda hepsinde var
Büyük maçlarda olması bir şey ifade etmiyor top kontrolu çok kötü bu değişmediği sürece hep eleştirilecek ilk dokunuşu keza valla bu top surmeyle iyi sakatlanmadi bugüne kadar çok savruk her oyuncunun falsolari olur ama bu kanat oyuncusu için elzem

Büyük maçlarda olması bir şey ifade etmiyor top kontrolu çok kötü bu değişmediği sürece hep eleştirilecek ilk dokunuşu keza valla bu top surmeyle iyi sakatlanmadi bugüne kadar çok savruk her oyuncunun falsolari olur ama bu kanat oyuncusu için elzem
yoo kerem art niyetli olarak elestiriliyor

konyada 1 yıl okudum orayla ilgili bir anımı anlatayım' mont alacaktım bir mağazaya girdim kaç lira dedim 100 dedi adam yanımda ki arkadaş abi konyalıyım ben ya dedi hee söylesene hemşerim o zaman 20 lira olur sana dedi.Söz meclisten dışarı konya böyle bir yer
zırvaca bir yorum

Zakaryhanin olayi nedir beyler. Videosunu izledim pek etkilenmedim, ki youtube izleyerek futbolcu soyledir boyledir demek olmaz. Bu arkadasin maclarini izleyen var mi ?

Zakaryhanin olayi nedir beyler. Videosunu izledim pek etkilenmedim, ki youtube izleyerek futbolcu soyledir boyledir demek olmaz. Bu arkadasin maclarini izleyen var mi ?

Fatih hocam bulmuş sanırım yeni cicaldau morutanlar loading

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt