- 26 Kasım 2012
- 185.534
- 258.037
- 5.998
bence güzeldi paralel evren teması,ama bişeyler eksikti evet
frinç güzel mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence güzeldi paralel evren teması,ama bişeyler eksikti evet
çok güzel de,ben yarıda bırakmıstım.tekrar baslayacagım.bizim 2012de sampiyonluga oynadıgımız dönem çok yogun olurdu sosyal medyada fringe dizisi.sen hiç izlemedin mi?frinç güzel mi
çok güzel de,ben yarıda bırakmıstım.tekrar baslayacagım.bizim 2012de sampiyonluga oynadıgımız dönem çok yogun olurdu sosyal medyada fringe dizisi.sen hiç izlemedin mi?
hemen basla o zaman,tam senlik.her bölüm ayrı bi konu
hemen basla o zaman,tam senlik.her bölüm ayrı bi konu
Fringe hayranı biri olarak şunu söyleyebilirim ki ilk 1.5 sezon normal dizi kıvamında sonrasında mükemmel seviyeye çıkıyor benim dizi sıralamam da ilk sırada yer alırfrinç güzel mi
ahhaha : ) konu bütünlüğü var ama demek istediğim her bölüm bi mevzu gelişiyo ve bunu çözüyolar.konudan sapma yok yani.hiç benlik olmıyan bi konsept![]()
şu kel herifler vardı,tam onlarla ilgili konuların oldugu dönem ben ara verdim yaFringe hayranı biri olarak şunu söyleyebilirim ki ilk 1.5 sezon normal dizi kıvamında sonrasında mükemmel seviyeye çıkıyor benim dizi sıralamam da ilk sırada yer alır
ahhaha : ) konu bütünlüğü var ama demek istediğim her bölüm bi mevzu gelişiyo ve bunu çözüyolar.konudan sapma yok yani.
tamam futbola döndükKeselim
neden yav,transfer konusuruzHerkes iyi geceler desin sabaha kadar kilitlenecek konu.
En güzel bölümler aslında onlar dizi bittikten sonra boşluğa düşmüştüm benzer film dizi ariyordumşu kel herifler vardı,tam onlarla ilgili konuların oldugu dönem ben ara verdim ya
Hangi sayfada?neden yav,transfer konusuruz
31 mayıs sözleşme konusuna takılınca ister istemez gaza gelip ciddiye aldık.mac tarihleri konustuk.film mevzusu de sorulan soruya cevap olaraktan geçti.affet bu seferlikHangi sayfada?
Son 10 sayfada transferin T si yok.
31 mayıs sözleşme konusuna takılınca ister istemez gaza gelip ciddiye aldık.mac tarihleri konustuk.film mevzusu de sorulan soruya cevap olaraktan geçti.affet bu seferlik
faşizme karşı mücadelemizi gösterelim hayri beyyaw bırak 8-10 tane msj attık altı üstü
faşizme karşı mücadelemizi gösterelim hayri bey