- 2 Temmuz 2011
- 137.445
- 58.520
- 5.488
hadi be erden timur,transfer görüşmesi yaptıysan salınsın artık haberler.yedek forvetimiz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonu okan gidecektir onun icindirbu kadar kaleci transferi haberi çıkması sence başka neden olabilir?
Garip 1 twit
Kağıt üstünde iyi gibi duruyor ama çok ofansif kadro.
hafif dillendirmeye başlandı bu ihtimal
katılıyorum.Rezil durumda bir oyuncu ze Luis, hatta Hatay'da oyuna girince, zamanında bizim istedigimiz herif mi diye baktım da oymuş
Nevzhorse adekugbe ile bitti dedi ya. Zaten forvet gerekmiyor, daha cok bi 8 no lazim. Fikstür cok sikisacak, oliveirayi rahatlatacsk adam lazimhadi be erden timur,transfer görüşmesi yaptıysan salınsın artık haberler.yedek forvetimiz yok
6 ay kiralık adı geçenler renktaşSezon sonu okan gidecektir onun icindir
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sol bek performansina birsey diyemem görmeden ama Boey bu kadar bindirmez artık diye tahmin ediyorum. Ligin oldukça üzerinde kadro Oliviera mücadeleye biraz daha katılırsa kopartamayacağımız çok az maç olur.Kağıt üstünde iyi gibi duruyor ama çok ofansif kadro.
Bekine yardım etmeyen iki kanat + Mertens ve Oliviera...
İçerde Ümraniye maçında düştüğümüz duruma çok rahat yine düşebilir bu kadro.
Öyle bir cümleyle başladın ki adekugbe analizi yapacaksın zannettim renkdaş. Nasıl bir sol bek senceAdekugbe için Hatay'ın en az 10 tane maçının özetini izledim. Erce cidden kötü kaleci. Anadolu kulüplerinde şu an Okan'ın Giresun performansından daha iyisini veren yerli bir kaleci yok.
Yaş itibarıyla gelecek vadedenlerse Karagümrüklü Batuhan ki o da bizim kaleci ve Eyüpsporlu Berke ki onu da almamız zor olmaz.