Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi be erden timur,transfer görüşmesi yaptıysan salınsın artık haberler.yedek forvetimiz yok

Çok iyi..
20230216_140919.webp

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Kaleci almiyacaz bence yoksa gunayi alırdı bizimkiler
Erce nin tek mantıklı yani ağzımiza eden abisinden komple kurtulmuş oluruz

Transfer dönemi 5 marta kadar uzatıldıysa belki bir 8 numara da alınır

adekupppeeee , aslında hiç istemedim ama bonservisi ile uğur çiftçi olacağına 3,5 dört aylık adekugbe çok daha mantıklı

Adekugbe için Hatay'ın en az 10 tane maçının özetini izledim. Erce cidden kötü kaleci. Anadolu kulüplerinde şu an Okan'ın Giresun performansından daha iyisini veren yerli bir kaleci yok.

Yaş itibarıyla gelecek vadedenlerse Karagümrüklü Batuhan ki o da bizim kaleci ve Eyüpsporlu Berke ki onu da almamız zor olmaz.

Maç özetlerine bakıyordum da Kayseri ve Alanya maçlarında ne doğranmışız.
Ellerinden geleni yapmışlar ligden koparmak için. Kayseri maçında 3 puan, ardından bay geçen hafta, Alanya maçında da 2 puan kaybettirerek psikolojimizi alt üst yapmaya çalışmışlar. Çok iyi gelmişiz buralara. Fırsat vermemek lazım, ellerinden geleni yaparlar son haftalar çekişmeli olsun diye.

hadi be erden timur,transfer görüşmesi yaptıysan salınsın artık haberler.yedek forvetimiz yok
Nevzhorse adekugbe ile bitti dedi ya. Zaten forvet gerekmiyor, daha cok bi 8 no lazim. Fikstür cok sikisacak, oliveirayi rahatlatacsk adam lazim

Kağıt üstünde iyi gibi duruyor ama çok ofansif kadro.

Bekine yardım etmeyen iki kanat + Mertens ve Oliviera...

İçerde Ümraniye maçında düştüğümüz duruma çok rahat yine düşebilir bu kadro.
Sol bek performansina birsey diyemem görmeden ama Boey bu kadar bindirmez artık diye tahmin ediyorum. Ligin oldukça üzerinde kadro Oliviera mücadeleye biraz daha katılırsa kopartamayacağımız çok az maç olur.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Adekugbe için Hatay'ın en az 10 tane maçının özetini izledim. Erce cidden kötü kaleci. Anadolu kulüplerinde şu an Okan'ın Giresun performansından daha iyisini veren yerli bir kaleci yok.

Yaş itibarıyla gelecek vadedenlerse Karagümrüklü Batuhan ki o da bizim kaleci ve Eyüpsporlu Berke ki onu da almamız zor olmaz.
Öyle bir cümleyle başladın ki adekugbe analizi yapacaksın zannettim renkdaş. Nasıl bir sol bek sence

Erce kardeşler nedir yahu beş para etmez kaleci okan ondan kat kat iyi günay olsa bir nebze anlardım
ama erce resmen saçmalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt