Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Klasik olmasa bariSözlüden geçmşiz yazılıda iyi geçer inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klasik olmasa bariSözlüden geçmşiz yazılıda iyi geçer inşallah.
2 takımda oynamak degil 2 transfer yapmakMidjo de 2 takimda oynamadi mi o nasil gidecek
Her yerde etkili olur düşüncesindeyimzaniolo sağ kanatta mı yoksa ofansif orta sahada mı daha etkili olur
Şu anda oynadığı takımda iyi isler yapıyor . Son maçında 1 golü 1 asisti var . Belki talipleri çıkarO değil de Cica fena elde patladı
Yusufla farki nedir tam olarak2 takımda oynamak degil 2 transfer yapmak
Bence her zaman kraldi Ronaldo gelince takımda gözden düşmeye başladı ilgi oraya kaydı yoksa Dybala ile şampiyonluklar alıyordu juve.Abartıldı genc yıllarında. İyi oyuncu ama süper değil. Juve'de kral olamadı zaten ondan sonra gözden düştü.
Yusuf'u az parlatsak 15 garanti yav benim derdim de o zaten yaşı 19 hala.Olacak bence heis erden ilk geldikleri zaman göreve geç başladıkları için transferde geciktiklerini bundan sonraki dönemler için zamanları olduğunu ve geçe kalmayacaklarını belirtmişti şimdi olmasada yaz dönemi için bağlıyoruzdur büyük ihtimal bu çocuğu,izledim biraz ayağı temizdi,10 no değilde sağ iç oynamasına rağmen pozisyonunu kaybetmiyodu genel olarak olumlu ama biraz top alması eksikti birazda gereken sertlik yoktu o konuda bizim bartuğ ve özgür barangillerden
Ruslar avrupa kulüplerine siyasi sebeplerle oyuncu satamıyolar biz hem alıp kullanıp hem satıp aracı görevi görebiliriz
Dimarianın bu sezon biraz düştüğü doğru kanattada oynamıyor zaten bizde zaniolo ve mertens varken lüks kaçar
Yusufunda bizde tutacağını düşünmüyorum,aidiyeti olan birine benzemiyo ve morutan gibi asosyal gözlemlediğim kadarıyla bi ara antrenmana baktım sadece kazımcanla konuşuyodu o konuşmayıda kazım başlatmıştı biri selam vermese hiç konuşmayacak nerdeyse,aidiyet eksikliği+ben barcadan geldim tribi+asosyalliği ve futbolu topu ayağa alıp sürmek sanması sebebiyle bizde tutacağını düşünmüyorum ama verilen para olarak zararda etmeyiz
Sağ kanat. Orta bölge için henüz playmaker özelliklerini kazanamamış gibi.zaniolo sağ kanatta mı yoksa ofansif orta sahada mı daha etkili olur
Barcelona dan Rapid Wien e geri dönüyor , sonra bize geliyor . Anladığım kadarıylaYusufla farki nedir tam olarak
Ayni sezonda 3 takimda oynayamama durumu var onu diyorumBarcelona dan Rapid Wien e geri dönüyor , sonra bize geliyor . Anladığım kadarıyla
onların tw futbol tayfaları çoğu gsliazeri turk bir futbolcu alip gonul koydurmayalim azerbeycanin yarisi gsli
varmi hic ortalama bir topculari
Oha 19yasinda bebe 900bin euro mu kazaniyormus?Dinamo Moskova ile anlaştıysak oyuncuyu ikna etmek bence çok kolay
Yıllık 900 bin Euro alıyormuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi