Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dybala standarti olan bir oyuncu hiç bir zaman 10luk oynamaz ama hiç 6lıkta oynamaz hep 7 8 arası gider gelir. Dybala bu ülkede fark yaratır dybala kafa çevirelecek oyuncu değil. Dimaria ile alakası yok di maria artık belli yaşa gelmiş oyuncu transfer politikamıza uygun değil bence. 30 yaş üstü oyuncu almamaya çalışıyor yönetim bana göre

Olacak bence heis erden ilk geldikleri zaman göreve geç başladıkları için transferde geciktiklerini bundan sonraki dönemler için zamanları olduğunu ve geçe kalmayacaklarını belirtmişti şimdi olmasada yaz dönemi için bağlıyoruzdur büyük ihtimal bu çocuğu,izledim biraz ayağı temizdi,10 no değilde sağ iç oynamasına rağmen pozisyonunu kaybetmiyodu genel olarak olumlu ama biraz top alması eksikti birazda gereken sertlik yoktu o konuda bizim bartuğ ve özgür barangillerden

Ruslar avrupa kulüplerine siyasi sebeplerle oyuncu satamıyolar biz hem alıp kullanıp hem satıp aracı görevi görebiliriz

Dimarianın bu sezon biraz düştüğü doğru kanattada oynamıyor zaten bizde zaniolo ve mertens varken lüks kaçar

Yusufunda bizde tutacağını düşünmüyorum,aidiyeti olan birine benzemiyo ve morutan gibi asosyal gözlemlediğim kadarıyla bi ara antrenmana baktım sadece kazımcanla konuşuyodu o konuşmayıda kazım başlatmıştı biri selam vermese hiç konuşmayacak nerdeyse,aidiyet eksikliği+ben barcadan geldim tribi+asosyalliği ve futbolu topu ayağa alıp sürmek sanması sebebiyle bizde tutacağını düşünmüyorum ama verilen para olarak zararda etmeyiz
Yusuf'u az parlatsak 15 garanti yav benim derdim de o zaten yaşı 19 hala.

Zakharyan da mesela yapamayabilir gelirse.

Zakharyan'ı alırız istesek ama Zaniolo transferine 5 kuruş ödemedik, Zakharyan'da bu olası durmuyor, 4 yıla yayılmış taksitlerle vermezlerse almayız. Yazın da rakipler olabilir eğer Rusya tekrar Avrupa kupalarına alınırsa. Kulübü kötü durumda zaten.

Di Maria her türlü iş yapar ya yani ona hayır demem de işte 20-30 maçı geçmez, seneye Avrupa olursa 60 maç falan oynayacağız.

İlk maçtaki kadroyu kes, bu ligin açık ara üstünde, nereye ne alacağız arkadaşım, İcardi gelecek sene için ikna edilsin bu kadro şimdilik yeterde artar bile. Rashica Mata Gomis Pva Morutan Mustafa Cicaldau ile vedalaştıktan sonra transferde yeniden hareketlenebiliriz.

Okan
Boey Nelsson Abdul Adekugbe
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Rashica
İcardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt