Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istatistiği daha çok altyapı ve 2. lig maçları şişirmiş gibi duruyor ama geçen sezon ligde 7 gol 8 asist baya iyi tabi

1676739756900.webp

Avrupa'ya alırlarsa transfere de federasyonlar izin verir. Çünkü oyuncu hapsetmek gibi oluyor diğer türlü.

Ya da yine ücretsiz kiralık sözleşmelerden devam ederler aksi durumda.
Tamam da federasyonluk bir sey yok ki ortada. Rusya´dan transfer yapmaya federasyonlar zaten izin veriyor ki. Olay para aktaramamak. Para olayina da ne Uefa, ne Fifa, ne de federasyonlar el atabilir. Tamamen devlet ve hükümet isi

Ben bu arada Uefa´nin bunlari avrupa kupalarina alacaklarini düsünmüyorum, savas devam ederse tabii, ki öyle gözüküyor. Zaten öyle cok önemli takim yok. Rusya´yi almak demek bir sürü tantana ki Uefa´da bu durumda Rus takimlarina para ödemesi lazim. Burdan da hemen Avrupa´da cok laf yerler hem zaten para gönderemezler.

Fortuna Siçard da Burak Yilmaz diye bir oyuncu var fena degilmis

Tamam da federasyonluk bir sey yok ki ortada. Rusya´dan transfer yapmaya federasyonlar zaten izin veriyor ki. Olay para aktaramamak. Para olayina da ne Uefa, ne Fifa, ne de federasyonlar el atabilir. Tamamen devlet ve hükümet isi

Ben bu arada Uefa´nin bunlari avrupa kupalarina alacaklarini düsünmüyorum, savas devam ederse tabii, ki öyle gözüküyor. Zaten öyle cok önemli takim yok. Rusya´yi almak demek bir sürü tantana ki Uefa´da bu durumda Rus takimlarina para ödemesi lazim. Burdan da hemen Avrupa´da cok laf yerler hem zaten para gönderemezler.
Chelsea Zakharyan'ı geçen sezon ortasından beri istiyor zira daha kulüp satılmamıştı, ağustosta da istemişler, EPL federasyonunun transfere onay vermediği iddia edilmiş o dönem. Resmi olmasa da gayriresmi olarak var gözüküyor. Bu sene Rusya dışına bonservisle çıkan adamlara bakmak lazım.

En kötü senaryoda Kvara gibi hülle olur, şu an Napoli'ye kimse gidip de şerefsizler Ruslara dolaylı yoldan para yedirdi demiyor, performansa bakıyorlar.

D.Moskova eski sportif direktörü Roman Oreshchuk:

Yaziyor haberde.

Sonucta kulüp ile alkali biri.
Açıklamaların çoğu kulüp dışından kişiler, eski hocalar, eski oyuncular.

Mesele para değil, bizden daha büyük takıma gitmesini istiyorlar. Bizi iyi bir basamak olarak görenler de var tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt