- 1 Ağustos 2009
- 46.510
- 48.769
- 4.708
bu arada fmde kendisini ucuzdan alıp 99 m avroya satmıştım @Feramuz Kayalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napimbu arada fmde kendisini ucuzdan alıp 99 m avroya satmıştım @Feramuz Kayalar
Elin eski Rus kalecisinin derdi niye para olsun yavBiliyorlar zor oldugunu, aciklamalari bunun üstünü örtüp fazla para cikarma derdi.
bu arada fmde kendisini ucuzdan alıp 99 m avroya satmıştım @Feramuz Kayalar
Tamam da federasyonluk bir sey yok ki ortada. Rusya´dan transfer yapmaya federasyonlar zaten izin veriyor ki. Olay para aktaramamak. Para olayina da ne Uefa, ne Fifa, ne de federasyonlar el atabilir. Tamamen devlet ve hükümet isiAvrupa'ya alırlarsa transfere de federasyonlar izin verir. Çünkü oyuncu hapsetmek gibi oluyor diğer türlü.
Ya da yine ücretsiz kiralık sözleşmelerden devam ederler aksi durumda.
Chelsea Zakharyan'ı geçen sezon ortasından beri istiyor zira daha kulüp satılmamıştı, ağustosta da istemişler, EPL federasyonunun transfere onay vermediği iddia edilmiş o dönem. Resmi olmasa da gayriresmi olarak var gözüküyor. Bu sene Rusya dışına bonservisle çıkan adamlara bakmak lazım.Tamam da federasyonluk bir sey yok ki ortada. Rusya´dan transfer yapmaya federasyonlar zaten izin veriyor ki. Olay para aktaramamak. Para olayina da ne Uefa, ne Fifa, ne de federasyonlar el atabilir. Tamamen devlet ve hükümet isi
Ben bu arada Uefa´nin bunlari avrupa kupalarina alacaklarini düsünmüyorum, savas devam ederse tabii, ki öyle gözüküyor. Zaten öyle cok önemli takim yok. Rusya´yi almak demek bir sürü tantana ki Uefa´da bu durumda Rus takimlarina para ödemesi lazim. Burdan da hemen Avrupa´da cok laf yerler hem zaten para gönderemezler.
D.Moskova eski sportif direktörü Roman Oreshchuk:Elin eski Rus kalecisinin derdi niye para olsun yav
Açıklamaların çoğu kulüp dışından kişiler, eski hocalar, eski oyuncular.D.Moskova eski sportif direktörü Roman Oreshchuk:
Yaziyor haberde.
Sonucta kulüp ile alkali biri.
En büyük takım bizizAçıklamaların çoğu kulüp dışından kişiler, eski hocalar, eski oyuncular.
Mesele para değil, bizden daha büyük takıma gitmesini istiyorlar. Bizi iyi bir basamak olarak görenler de var tabii.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya kurallar gereği gidemiyorsa ne diye adama sürekli kiralama teklifi geliyor? Diğer kulüpler ve bizim kulüp mal o zaman sürekli oyuncuyu kulüplerle anlaşma masasına oturttuğumuz için.Gitmemiş degil , kurallar gereği gidemiyor sanırım