Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ross, yusuf, baran kiralık gidip zamanı değerlendirmeleri gerekiyor gibi. ilginç.. çok seçiciler herhalde

arkadaşlar bülent ersoyun bir şarkısını zakaryan ve dinamo moskovaya uyarlamak istiyorum.izninizle sözleri yazabilir miyim

Torreirayı da beğenmiyor oynayamayan grilitsch e ise övgüler yağdırmıştı.
ahahah-dalton.gif

Boey için bu kadar kulüp rekabete girerse 35 m euro seviyelerini görebiliriz muhtemelen bir çok takım almak isteyecek ama 30 m euro aşağısında imkanı yok satmam oynatırım şampiyonluklar kazanırım Avrupa'da kupalar kazanırım.

Boey için bu kadar kulüp rekabete girerse 35 m euro seviyelerini görebiliriz muhtemelen bir çok takım almak isteyecek ama 30 m euro aşağısında satmam oynatırım şampiyonluklar kazanırım Avrupa'da kupalar kazanırım.

Kendisinin de ne dusundugu onemli. Bayern isterse, gayet satmak zorunda kaliriz mesela. Adamin kariyer planlari vardir en nihayetinde. Bizden Fransa Milli Takimi'na gitmesi mi daha kolay yoksa Bayern'den mi ? Cevap basit. Haa bizde de basarilar kazanir, kupalar kaldirabilir ancak yine olasilik daha az/surec daha yavas. Yanisi, tutarimlar falan dogru bir yontem degil Umut. Oyuncu'nun ne dusundugu isin %50'si (bknz: Marcao, iyisiyse-kotusuyle)

Son düzenleme:
Kendisinin de ne dusundugu onemli. Bayern istersen, gayet satmak zorunda kaliriz mesela. Adamin kariyer planlari vardir en nihayetinde. Bizden Fransa Milli Takimi'na gitmesi mi daha kolay yoksa Bayern'den mi ? Cevap basit. Haa bizde de basarilar kazanir, kupalar kaldirabilir ancak yine olasilik daha az/surec daha yavas. Yanisi, tutarimlar falan dogru bir yontem degil Umut. Oyuncu'nun ne dusundugu isin %50'si (bknz: Marcao, iyisiyse-kotusuyle)
Marcao olayında yönetim yeni gelmese farklı reaksiyon alınırdı ama seçim dönemi bu transferi etkiledi biraz mecbur göndermek zorunda kaldık ki o da kamp yapmadı tatil yaparak geçirdi sonunda da hem Sevilla hem de Marcao zararlı çıktı.

Bence bundan sonra tok satıcıyız gitmek isteyebilir oyuncuya saygı duyarım fakat aynı Marcao gibi davranırsa yapılacak iş basit kadro dışı bırakırsın 2 sene 3 sene B takımında oynar. Bu performansı sonrası zaten Boey ile bu sene sonuna doğru sözleşme imzalanır hem maaş düzeltmesi yapar hem de serbest kalma maddesi en kötü 25 m euro koyarım hatta ideal olanı da 30 m euro.

Marcao olayında yönetim yeni gelmese farklı reaksiyon alınırdı ama seçim dönemi bu transferi etkiledi biraz mecbur göndermek zorunda kaldık ki o da kamp yapmadı tatil yaparak geçirdi sonunda da hem Sevilla hem de Marcao zararlı çıktı.

Bence bundan sonra tok satıcıyız gitmek isteyebilir oyuncuya saygı duyarım fakat aynı Marcao gibi davranırsa yapılacak iş basit kadro dışı bırakırsın 2 sene 3 sene B takımında oynar. Bu performansı sonrası zaten Boey ile bu sene sonuna doğru sözleşme imzalanır hem maaş düzeltmesi yapar hem de serbest kalma maddesi en kötü 25 m euro koyarım hatta ideal olanı da 30 m euro.

Ben yine de dogru bulmuyorum bu tip yaptirimlari kimseye yarari yok ki adam dava acsa kuvvetle muhtemel kazanir surec baska yone evrilir. Bunlara gerek yok. Paydaslarla (isteyen klup ve oyuncu) bu is cozulur orta yolda bulunur bizim Zaniolo'da yaptigimiz uzere. Aksi durumdaki bir surecin kimseye faydasi yok ve Erden Timur'u az cok anladiysam o kafada biri degil cunku akilli adamin yapacagi/basvuracagi en son durum bu sayet karsindaki insan seninle iletisim kurmuyorsa vs... yaparsin bunu.

Marcao ornegini verme gaye mi umarim anlamissindir. O istemeseydi bu surec yasanmazdi diyorum. Yonetimin yeni olusu falan sonraki surec/etmenler. Once oyuncu ikna olur/olmaz sonrasi para ve prosedur.

Ben yine de dogru bulmuyorum bu tip yaptirimlari kimseye yarari yok ki adam dava acsa kuvvetle muhtemel kazanir surec baska yone evrilir. Bunlara gerek yok. Paydaslarla (isteyen klup ve oyuncu) bu is cozulur orta yolda bulunur bizim Zaniolo'da yaptigimiz uzere.

Marcao ornegini verme gaye mi umarim anlamissindir. O istemeseydi bu surec yasanmazdi diyorum. Yonetimin yeni olusu falan sonraki surec/etmenler. Once oyuncu ikna olur/olmaz sonrasi para ve prosedur.
Erden Timur'a bu konuda güveniyorum oyuncu gitmek için gitmek istemez illa ki daha büyük fırsat gelir fırsat görür gitmek ister fakat yönetimin oyuncularla olan ilişkilerine güveniyorum. Burada belirleyici olan hedeflerdir hedeflere ikna edersen bir şekilde devam edebilir illa ayrılmak istiyorum derse de bedeli olur.

Marcao sonrası en basit örnek Nelsson'dur onun için 16-17 m euro'lara çıktılar hatta Nelsson da gitmek istiyordu hatta tonla haber çıktı fakat kabul etmedik 25 m euro bedeli var futbolcular duygusal değil profesyonel olmalı Nelsson küsmedi üstüne koyarak devam ediyor sene sonu da muhtemelen 25 m euro'yu ödeyip elimizden alıp götürürler kolaylık sağlarsak da 21-22 m euro + %20 pay olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt