- 26 Kasım 2012
- 179.215
- 241.312
- 5.688
Palace şu an salar mı
Yok zaten sakat kendisi. Kalan maçlarda lazım takım kamillerden ibaret yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Palace şu an salar mı
öğlen dediklerini twit attı romano etkileşim için.Galatasaray baglantılı ama anlaşma yok diye.Romano haberim yok dedikten sonra yeni birşey mi dedi zakharyan ile ilgili.
Zaniolo icin söyledikleri birde.19 yaşındaki messiyi anlatıyor sandım bir ara
Kesin beğenmiyordur o herif zanioloyu başımıza messi yapmıştı mls'e giden evanderi yazın.Zaniolo icin söyledikleri birde.
Sergio is yapmaz diyordu gelmeden.Kesin beğenmiyordur o herif zanioloyu başımıza messi yapmıştı mls'e giden evanderi yazın.
Torreirayı da beğenmiyor oynayamayan grilitsch e ise övgüler yağdırmıştı.Sergio is yapmaz diyordu gelmeden.
Torreirayı da beğenmiyor oynayamayan grilitsch e ise övgüler yağdırmıştı.
Boey için bu kadar kulüp rekabete girerse 35 m euro seviyelerini görebiliriz muhtemelen bir çok takım almak isteyecek ama 30 m euro aşağısında satmam oynatırım şampiyonluklar kazanırım Avrupa'da kupalar kazanırım.
Marcao olayında yönetim yeni gelmese farklı reaksiyon alınırdı ama seçim dönemi bu transferi etkiledi biraz mecbur göndermek zorunda kaldık ki o da kamp yapmadı tatil yaparak geçirdi sonunda da hem Sevilla hem de Marcao zararlı çıktı.Kendisinin de ne dusundugu onemli. Bayern istersen, gayet satmak zorunda kaliriz mesela. Adamin kariyer planlari vardir en nihayetinde. Bizden Fransa Milli Takimi'na gitmesi mi daha kolay yoksa Bayern'den mi ? Cevap basit. Haa bizde de basarilar kazanir, kupalar kaldirabilir ancak yine olasilik daha az/surec daha yavas. Yanisi, tutarimlar falan dogru bir yontem degil Umut. Oyuncu'nun ne dusundugu isin %50'si (bknz: Marcao, iyisiyse-kotusuyle)
Marcao olayında yönetim yeni gelmese farklı reaksiyon alınırdı ama seçim dönemi bu transferi etkiledi biraz mecbur göndermek zorunda kaldık ki o da kamp yapmadı tatil yaparak geçirdi sonunda da hem Sevilla hem de Marcao zararlı çıktı.
Bence bundan sonra tok satıcıyız gitmek isteyebilir oyuncuya saygı duyarım fakat aynı Marcao gibi davranırsa yapılacak iş basit kadro dışı bırakırsın 2 sene 3 sene B takımında oynar. Bu performansı sonrası zaten Boey ile bu sene sonuna doğru sözleşme imzalanır hem maaş düzeltmesi yapar hem de serbest kalma maddesi en kötü 25 m euro koyarım hatta ideal olanı da 30 m euro.
Erden Timur'a bu konuda güveniyorum oyuncu gitmek için gitmek istemez illa ki daha büyük fırsat gelir fırsat görür gitmek ister fakat yönetimin oyuncularla olan ilişkilerine güveniyorum. Burada belirleyici olan hedeflerdir hedeflere ikna edersen bir şekilde devam edebilir illa ayrılmak istiyorum derse de bedeli olur.Ben yine de dogru bulmuyorum bu tip yaptirimlari kimseye yarari yok ki adam dava acsa kuvvetle muhtemel kazanir surec baska yone evrilir. Bunlara gerek yok. Paydaslarla (isteyen klup ve oyuncu) bu is cozulur orta yolda bulunur bizim Zaniolo'da yaptigimiz uzere.
Marcao ornegini verme gaye mi umarim anlamissindir. O istemeseydi bu surec yasanmazdi diyorum. Yonetimin yeni olusu falan sonraki surec/etmenler. Once oyuncu ikna olur/olmaz sonrasi para ve prosedur.