Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değil , Başar Önal

1706377027978.png
1706377042717.png
Galatasaray Başar Önal'a olan ilgisini menejerine iletti

Başar Önal, Türkiye'nin önde gelen kulüplerinin ilgisine ilişkin: 'Bazen önüne hayır diyemeyeceğiniz teklifler gelir.

Önal, kariyerine anne ve babasının doğduğu ülkenin en iyi kulüplerinden birinde devam edebilir. Süper Lig'de oynamak onun hayallerinden biri. Kanat oyuncusu daha önce Voetbalzone'a çocukluğunda F.Bahçe taraftarı olduğunu açıklamıştı.

Bunun temel nedeni, 2004 ile 2012 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Alex de Souza'ya olan hayranlığıydı. Önal, "Küçükken benim mutlak idolümdü. Harika bir takımda gerçekten altın bir oyuncu, vay be!" diyor.

Yok sana demedim genel olarak yazdım, her 3 mesajdan 2 si öyle atılıyor dedim, şahsi algılama rengim. Senin mesaja denk gelip alıntılamış olabilirim, eğer kırdı isem özür de dilerim.
Ben yanlış anlamışım o zaman kusura bakma, estağfurullah.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ziyech sezon sonuna kadar ikna etsek çok iyi olur çünkü takımda maç alacak skor yapan oyuncu sayımız az

Değil , Başar Önal

Ekli dosyayı görüntüle 232164
Ekli dosyayı görüntüle 232165
Galatasaray Başar Önal'a olan ilgisini menejerine iletti

Başar Önal, Türkiye'nin önde gelen kulüplerinin ilgisine ilişkin: 'Bazen önüne hayır diyemeyeceğiniz teklifler gelir.

Önal, kariyerine anne ve babasının doğduğu ülkenin en iyi kulüplerinden birinde devam edebilir. Süper Lig'de oynamak onun hayallerinden biri. Kanat oyuncusu daha önce Voetbalzone'a çocukluğunda F.Bahçe taraftarı olduğunu açıklamıştı.

Bunun temel nedeni, 2004 ile 2012 yılları arasında Türkiye'nin süper gücü adına forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Alex de Souza'ya olan hayranlığıydı. Önal, "Küçükken benim mutlak idolümdü. Harika bir takımda gerçekten altın bir oyuncu, vay be!" diyor.
Bu Bjk’ye gidecek. Sükse olsun diye bizim adımızı da dahil ediyorlar rengim Bjk bununla uğraşıyor bir süredir

boey saglik kontrolünden cikamazsa, transfer iptal olursa!

sevinirmisiniz?
üzülürmüsünüz?
Sevinirim. Her türlü 20+ getirir seneye. Takımda oynadıköa diğer oyuncuların da performans ve fiyatı artıyor.Olmazsa da yine onun profilinde bekleri almak lazım. Bayern'in sol beki Davis'ken sağ beke aynı profilde Boey alıyor. Biz Boey ile oynarken tamamen ters profil Angelino alıyoruz. Bayern 10 sene üst üste boşuna şampiyon olmuyor. Biz bırak eksiklere aynı profili almayı aynı kadroyu ertesi seneye çıkaramıyoruz.

Bu Bjk’ye gidecek. Sükse olsun diye bizim adımızı da dahil ediyorlar rengim Bjk bununla uğraşıyor bir süredir
Evet haber de Beşiktaş'in kulübü ile iletişime geçtiğini yazıyor Galatasaray'in da ilgilendiği yazıyor ama dediğin gibi fiyat yukseltme filan taktikleri olabilir

Keşke sene başında yedek forvete Umut Nayır çekebilseydik ama baya Fenerli ailesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt