Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 11 Muslera- (sağ bek) Kaan- (sağ stoper) Sanchez- Nelsson- Barış(sol bek)- Torreira- Kerem D.- Zaha(sol kanat)- Mertens-Kerem(sağ kanat)- İcardi bence ilk 11 böyle olacak.Şahsi fikrim yarın Eyüp ilk 11 çıkıcak.
Opsiyonsuz 6 aylık kiralık anlamında yazmıştım. Maksat oynasın diye. Sonra satarlarsa satsınlar biz de yazın buluruz oraya birini.Bayern PSG ile anlasamadi. Kiralik + 25 milyon opsiyonlu kiralamayi istiyorlardi. Ondan sonra Boeyi aldilar. Bize düsmez o herif
aza giderse şaşırmam diyordum cok sevindim ilk defa oyuncu sattık yaz dönemı kazıklarından ders aldık bunlar olumlu lakinNe negatif bastın. Boey satılırken de sürekli 15 'e gidecek denilenden aza gidecek diyordun.
blas
rıdvan
assignon
olacak gibi
tete ve ziyech giderse kanata yusufu alırlar
belki bi erencan sürprizi olur son hafta
Aynen öyle renkdaş, resmen içimi okudun helal olsunResmi hesabın maç paylaşımını mı gördün, oradaki görselde Eyüp var
Bu blas ı 15m a yeni almışlar kaça bırakacaklar sence? Olursa yani..
o kadroda Kerem D "servis" yapamazsa golü erken bulmakta sıknıtı çekeceğiz gibi duruyor.İlk 11 Muslera- (sağ bek) Kaan- (sağ stoper) Sanchez- Nelsson- Barış(sol bek)- Torreira- Kerem D.- Zaha(sol kanat)- Mertens-Kerem(sağ kanat)- İcardi bence ilk 11 böyle olacak.
Kral Blas‘i tanimiyorum ama herif 26 yasinda ve 2027‘ye kadar sözlesmesi var. 20 milyon TM degeri var. Rennes yeni 15‘e almis.blas
rıdvan
assignon
olacak gibi
tete ve ziyech giderse kanata yusufu alırlar
belki bi erencan sürprizi olur son hafta
En azindan Prag'i gecip 1.2 milyon euro'yu cebe indirmek gerekiyor.Şampiyonluğun en belirleyici ismi Icardi eğer gerçekten kendine gelirse zaten diğerlerine çok söz düşmez Kerem-Icardi iş birliği yine şampiyon yapar.
Avrupa'yı direk sallamamız lazım tek kulvara dönüş daha iyi olacak Ziyech, Tete, Ndombele yollayıp en azından düzenli 11'in oturtup kenardan +3-4 hamle oyuncusuyla sezon sonunu rahat getiririz.
Yarı yarıya fark varmış zaten iptal olmuş.Locko baya iyi oynuyor şuan , mümkün değil yarı dönemde 15'ten aşağı vermeleri ki o bile iyimser isteyecekleri para.
Yamali kadroyla şampiyon olursak yazin bunların kudurusunu merak ediyorum. Dinamitle stadi patlatma ihtimalleri var. Ciddiyim çok önemli aslında bu şampiyonluk. 5 yildiz mevzusundan tut algilara vs ye kadar en az 4-5 cephede birbirlerine girerler.
öyle bir listeki 6 takımı geç kupayı al diye basitleştiriyor gözümde.
Kral Blas‘i tanimiyorum ama herif 26 yasinda ve 2027‘ye kadar sözlesmesi var. 20 milyon TM degeri var. Rennes yeni 15‘e almis.
20‘nin üzerinde bir fiyat cekerler, onu da vermeyiz.
Yarı yarıya fark varmış zaten iptal olmuş.
Muhtemelen 5 teklif ettik 10 istediler.
Yarı yarıya fark varmış zaten iptal olmuş.
Muhtemelen 5 teklif ettik 10 istediler.
Boşa yorgunluk olmasın sonrasında Liverpool ya da Leverkusen gelir kadro zaten dar boşa ekstra yorgunluk çıkar. O aralar fikstür sıkışıyor.