Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Ali Turap forma şansı geldiğinde değerlendirseydi rotasyona çok rahat sokardık fakat kendisi pek oynamak istemeden Sivas maçına çıkmış gibi duruyordu. Ulan o yaşta insana şans geldiğinde böyle mıy mıy sahada oynarsa kimse kusura bakmasın ancak 3. lig topçusu olurlar.

O forma geldiğinde sana çimleri yemen lazım sahada... Resmen halı sahada adam eksik olunca çağrılan tip gibi takıldı Sivas maçında.
Çok heyecanlandı ,resmen ayakları titredi ,bu doğrultuda adam kaçırdı gol pozisyonu oldu.Ama 1-2 maçla süpermen göremeyiz ki .Hak veriyorum doğru diyorsun ama o anki psikolojisini bilemezsin ki.
Eyüp Aydın Bayern de resmen kaplan videolarda , burada henüz o kaplanlığını çıkartamadı henüz cebinde saklıyor sanırım. Birkaç ayak kırma denemesi oldu ama:)

Kiralik olan topcuyu nasil bonservisler vercez rts
15 milyon opsiyonu var, 30 milyon da paramız var alıp takaslayalım diyorlar :crushed: Niye öyle yapıyoruz bende bilmiyorum. Çok ihtiyaçları varsa Spurs üzerinden çekip alsınlar. Bizi karıştırmasınlar 6 ay sonra kucağımızda 100 kiloluk bir bomba olmasın.

Sol bek e abdulkerim, sağ bek e kaan ı koyar, sağ açığa barışı koyar lig sonuna kadar idare ederiz.

Çokta kasmayın. Zaten ligin sonucunu attığımız yediğimiz goller değil hakemler belirliyor. Muhtemelen şampiyonluk maçı fener maçına bırakılacak o maçta feneri şampiyon ilan ettirip kupayı bizim sahamızda verecekler ki.

Bu kadar organizasyona ve tartışmaya yakışan bir final yapsınlar.

Zaten plan programı olan bir yönetim Boey'i açıklamadan hemen önce aldığımız futbolcuları açıklar sonra Boey'in satışını duyururdu. Transfer yapacağımız kulüplerin eli güçlenmesin diye.

Ortada ne plan var ne de anlaşılan bir futbolcu. Spontane ilerliyoruz kim denk gelirse. Şu dakikadan sonra adam alıp sezon sonu göndermeye çalışacağımıza kimseyi almasınlar. Belli ki yaz transfer döneminden zerre ders alınmamış.

Yine de son an'a kadar bekleyelim belki inanılmaz sürprizler bekliyordur bizi ve yanılan biz oluruz...

Sol bek e abdulkerim, sağ bek e kaan ı koyar, sağ açığa barışı koyar lig sonuna kadar idare ederiz.

Çokta kasmayın. Zaten ligin sonucunu attığımız yediğimiz goller değil hakemler belirliyor. Muhtemelen şampiyonluk maçı fener maçına bırakılacak o maçta feneri şampiyon ilan ettirip kupayı bizim sahamızda verecekler ki.

He tabi cok beklerler

Rıdvan-Abdül-Davinson-Zeki

Ekran görüntüsü 2021-06-29 200022.png

Biz her maçımızı 3-5 atıp kazanalım. Kimse birşey yapamaz. Bir zahmet bizim stad da da rakibimizi evire çevire yenelim. İnan bana kimse birşey yapamaz. Boşver o oyunları biz oyunumuza bakalım.

Bu arada Ali Turap forma şansı geldiğinde değerlendirseydi rotasyona çok rahat sokardık fakat kendisi pek oynamak istemeden Sivas maçına çıkmış gibi duruyordu. Ulan o yaşta insana şans geldiğinde böyle mıy mıy sahada oynarsa kimse kusura bakmasın ancak 3. lig topçusu olurlar.

O forma geldiğinde sana çimleri yemen lazım sahada... Resmen halı sahada adam eksik olunca çağrılan tip gibi takıldı Sivas maçında.
Sadece 2 kere boşa koşu yapsaydı farklı şeyler konuşulurdu.
Bu şans önüne 7-8 kere geldi paşamız koşmak yerine Boey gibi geride çizgide takılıp dikine giderim diye düşünüyordu, sonra ayakları birbirine dolandı zaten. Herifin önünden 30 metre boşluk vardı ve kimse onu savunmuyordu o maçta, Boey olsa 3 kişi çıkmazdı çizgiden.
İşte bu tür maçlarda koşacaksın çünkü seni sallayan savunan yok. Rıdvanlar vs böyle özgüven kazandılar sonra zaten önlem alsalar da çocuk o zehri içine almıştı.
Sen bunları yapmazsan pas da atmazlar en az 10 kere de bilerek pas atmadılar, torreiranın atmadığı pas 4 falandı çünkü zayıf halkayım diye bağırıyordu. Pası ya geri ataca yada kaptırıp kontra yiyecektik durduğu yerden dolayı. Hatta biri sinirlendi o maçta buna.

Bu korkaklıkla da olmaz. Hata yapacaksın yapmak zorundasın zaten önünde Kaan, Boey, 3 tercih Barış var, Zaman zaman maç içinde o bölgede değişiklik yada eksiklik olunca keremi de kullanıyoruz dikine gitsin diye. Zaten şans bulma şansın yok denecek kadar az o şansı da yok ediyorsun.

Çok heyecanlandı ,resmen ayakları titredi ,bu doğrultuda adam kaçırdı gol pozisyonu oldu.Ama 1-2 maçla süpermen göremeyiz ki .Hak veriyorum doğru diyorsun ama o anki psikolojisini bilemezsin ki.
Eyüp Aydın Bayern de resmen kaplan videolarda , burada henüz o kaplanlığını çıkartamadı henüz cebinde saklıyor sanırım. Birkaç ayak kırma denemesi oldu ama:)
Eyüp oyuna girince ben girdiğini görüyorum ve bana hissettiriyor oyunda olduğunu.

Faul yapıyor, araya girmeye çalışıyor bir şeyler deniyor sonuçta o adam bana forma istediğini gösteriyor.

Kusura bakmayın ama Ali faul bile yapamadı resmen öyle takıldı sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt