Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar okan hocanın basın toplantısı neden canlı yayınlanmıyor ben mi görüntüleyemedim bir türlü

Kerem Demirbay orta sahada yumuşak kalıyor. Bu bölgeye oyuncu bakıyor musunuz?

Okan Buruk: "Orta sahada çok oyuncumuz var. Değiştirerek kullanıyoruz. Ana düşüncemiz ilk planda sağ bek, sol bek. Çok acil almalıyız.

Diğer mevkilerle ilgili ise birçok fırsat çıkabilir."

Tagliafico için Betis ile kiralama + 8 milyon opsiyon konuşuluyordu

Değişmeyecek tek gerçek var
100 milyonada adam satsak, hep son günlere kalır bizim transferler bunu anladıkta
İnşallah Zeki, Rıdvan gibi vasatlari alıpta yazın deli gibi bek aramayiz tekrar

IMG_1831.webp

Cago saglam kaynak

Okan Buruk: "Orta sahada çok oyuncumuz var. Değiştirerek kullanıyoruz. Ana düşüncemiz ilk planda sağ bek, sol bek. Çok acil almalıyız.

Ben Okan Hoca olabilir miyim :asd:
Ben orta sahaya transfer noktasında söylemlere bakarak pek hevesli olamıyorum. Sağ ve sol bek normal olan ve aciliyeti olan transferler, eğer olur 8,5/10 numara transferi edecek isek bu isim Avrupa listesinde olmaz muhtemelen. Bu durumda lig için fırsat olur ise diye düşünüldüğü için şartlar uygun olmaz ise takviye olmayabilir Mertens'in bulunduğu bölgeye.

Erden Timur’u çok seviyorum ama bu iş onun özgüvenine bırakılacak kadar basit bir hadise değil.

Tagliafico Stellar futbolcusuymuş baktımda. +30 ve düşüşteymiş.

Yine kaldık menajer önerilerine

Hem Sivas hem de Antep maçında golü yedirdi. Çok top kaybediyor ağır kalıyor. Bize hızlı adamlar lazım abi ya

Boey'in menajerlik şirketiyle aynı şirket. Yüksek ihtimal kiralık- satın alma ile düşünülüyor kısa süreli kiralık gayet iyi olur beğendiğim bir adamdı son halini bilmiyorum ciddi sürede almış o yüzden iyi olur kiralık olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt