- 26 Mart 2012
- 7.333
- 2.007
- 1.938
arkadaşlar okan hocanın basın toplantısı neden canlı yayınlanmıyor ben mi görüntüleyemedim bir türlü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözler kör olmus zannedersemHoca sezonun geri kalanında 37 yaşındaki Mertens'i 10 numarada oynamayı planlıyor...
Ciddi alıcı gözükmeyelim fiyat artmasın diyor.Bir çok isim var ona kalmadık zaten uzaktan öylesine bi sorduk diyerek menejerlere uçup kaçmayın diyorne demek bu simdi?
O zaman 10 numaradaki isim daha önemli oluyor. Fark yaratacak bir oyuncu alınmazsa çok kısır kalırız.sağ ve sol bek geldiğinde kaan ayhanı orta sahada kullanabileceğimizi unutmayınız
Doğru ama Kaan Ayhan orada aradığımız profil değil. İdare eder ancak. Bize Lemina tarzı adam lazımsağ ve sol bek geldiğinde kaan ayhanı orta sahada kullanabileceğimizi unutmayınız
direkt ilgilenmiyoruz demeliydiCiddi alıcı gözükmeyelim fiyat artmasın diyor.Bir çok isim var ona kalmadık zaten uzaktan öylesine bi sorduk diyerek menejerlere uçup kaçmayın diyor
Ben Okan Hoca olabilir miyimKerem Demirbay orta sahada yumuşak kalıyor. Bu bölgeye oyuncu bakıyor musunuz?
Okan Buruk: "Orta sahada çok oyuncumuz var. Değiştirerek kullanıyoruz. Ana düşüncemiz ilk planda sağ bek, sol bek. Çok acil almalıyız.
Diğer mevkilerle ilgili ise birçok fırsat çıkabilir."

Ben orta sahaya transfer noktasında söylemlere bakarak pek hevesli olamıyorum. Sağ ve sol bek normal olan ve aciliyeti olan transferler, eğer olur 8,5/10 numara transferi edecek isek bu isim Avrupa listesinde olmaz muhtemelen. Bu durumda lig için fırsat olur ise diye düşünüldüğü için şartlar uygun olmaz ise takviye olmayabilir Mertens'in bulunduğu bölgeye.
Hem Sivas hem de Antep maçında golü yedirdi. Çok top kaybediyor ağır kalıyor. Bize hızlı adamlar lazım abi yaKerem Demirbay orta sahada yumuşak kalıyor. Bu bölgeye oyuncu bakıyor musunuz?
Okan Buruk: "Orta sahada çok oyuncumuz var. Değiştirerek kullanıyoruz. Ana düşüncemiz ilk planda sağ bek, sol bek. Çok acil almalıyız.
Diğer mevkilerle ilgili ise birçok fırsat çıkabilir."
Yaşan çok belli olurdu.İlgilenmiyoruz deyip 1 gün sonra hacı kaç para sizin zenci uşak dese olmazdı.direkt ilgilenmiyoruz demeliydi