Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ezbere yorumlar. Klasik gsc. Yazında florya suyunu içen ndombele uçar diyenler vardi şimdi Saddam gibi saklanıyorlar. Adamlarin 3-4 sene önceki halleri akillarinda kalmış bir tane son maçlarını değil izlemek özetini bile izlememisler açıp fm den fifadan statslarina bakip yorum yapıyorlar.İki oyuncu arasından tercih edilecekse dediğin gibi biri seçilebilir. Ama ismi geçenler hakkında yorumlara bak zıt yorumlar ben ondan diyorum
Hocam çocuğun ilk kontrol yeteneği yok. Soldayken çok göze batmıyor, Ortaya geçince de malesef her kontrolü kayıpla sonuçlanıyor. Burada çok sevsem de okan hoca nın zaha ile kerem ikileminde hep ağır basan zaha olduğundan kerem pozisyonu dışında oynatılıyor. En başta bunun çok fazla geliştirilemeyecek bir özellik olduğunu kabullenip , çocuğu doğru kullanıp taraftarla karşı karşıya da getirtmemek gerekir.şımartın daha çok şımartın daha çok top kaybetsin!!!!
bırakın bi burnu yere sürtsün bırakın bi tepki olsun!!!!
puan kaybettiğimiz bir maçda en çokda bugün destek verenler saydıracak!!!!
bi futbolcu bi maçda max 10 tane pas hatası yapar
30 tane yaptımı tepki yer!!!!
Buna katılmıyorum 30 yaş üstü oyuncuyu bonservisle almak bana doğru gelmiyor eğer maliyeti çok uygun değilse lakin mesela ciğeri sönmemiş bir Nagatomo Okan hocanın sisteminde çok iş yapar. O yaştan ziyade oyuncu yapısıyla alakalı.Eğer 30 yaş üzeri ise lütfen sadece yarım sezonluğuna anlaşılsın. Bonservis vermeyelim.
Bravo kemalim bugün gördüm bende. Bize ilac olur. Tam ceza sahasini karistiran hep gol arayan bir adam. Bizim ceza sahasina giren adam sayimiz çok düşük. Fb ile en büyük farkimiz bu sene bu. Yoksa oyun ve hoca olarak onlardan ayağımız daha yere sağlam basiyor. Fener çok oyuncu ile ribaundlari toplayip bombos goller atıyor geneldeAlmiron fırsatı doğabilir Araplar yarın kapaniyor
Shabab Rakitic’i almış
Hocam çocuğun ilk kontrol yeteneği yok. Soldayken çok göze batmıyor, Ortaya geçince de malesef her kontrolü kayıpla sonuçlanıyor. Burada çok sevsem de okan hoca nın zaha ile kerem ikileminde hep ağır basan zaha olduğundan kerem pozisyonu dışında oynatılıyor. En başta bunun çok fazla geliştirilemeyecek bir özellik olduğunu kabullenip , çocuğu doğru kullanıp taraftarla karşı karşıya da getirtmemek gerekir.
Benim her zaman bir Giovinco hayalim olmuştu bir türlü gerçekleşmeyen. Kendisine en yakın oyuncu Almiron.Bravo kemalim bugün gördüm bende. Bize ilac olur. Tam ceza sahasini karistiran hep gol arayan bir adam. Bizim ceza sahasina giren adam sayimiz çok düşük. Fb ile en büyük farkimiz bu sene bu. Yoksa oyun ve hoca olarak onlardan ayağımız daha yere sağlam basiyor. Fener çok oyuncu ile ribaundlari toplayip bombos goller atıyor genelde
Almiron bir tık daha press oyuncusu gibi. Giodaki teknik almironda yok bence.Benim her zaman bir Giovinco hayalim olmuştu bir türlü gerçekleşmeyen. Kendisine en yakın oyuncu Almiron.
latolevici gsde