Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki oyuncu arasından tercih edilecekse dediğin gibi biri seçilebilir. Ama ismi geçenler hakkında yorumlara bak zıt yorumlar ben ondan diyorum
Ezbere yorumlar. Klasik gsc. Yazında florya suyunu içen ndombele uçar diyenler vardi şimdi Saddam gibi saklanıyorlar. Adamlarin 3-4 sene önceki halleri akillarinda kalmış bir tane son maçlarını değil izlemek özetini bile izlememisler açıp fm den fifadan statslarina bakip yorum yapıyorlar.

3-4 gün kalmışken kimse iyi oyuncusunu devre arası ucuza bırakmaz oyuncu da takımın da kalmak ister. bizim sachayı 15 bırakmadığımız gibi..

şımartın daha çok şımartın daha çok top kaybetsin!!!!

bırakın bi burnu yere sürtsün bırakın bi tepki olsun!!!!

puan kaybettiğimiz bir maçda en çokda bugün destek verenler saydıracak!!!!

bi futbolcu bi maçda max 10 tane pas hatası yapar

30 tane yaptımı tepki yer!!!!
Hocam çocuğun ilk kontrol yeteneği yok. Soldayken çok göze batmıyor, Ortaya geçince de malesef her kontrolü kayıpla sonuçlanıyor. Burada çok sevsem de okan hoca nın zaha ile kerem ikileminde hep ağır basan zaha olduğundan kerem pozisyonu dışında oynatılıyor. En başta bunun çok fazla geliştirilemeyecek bir özellik olduğunu kabullenip , çocuğu doğru kullanıp taraftarla karşı karşıya da getirtmemek gerekir.

Sürecin sonunda Latovlevici’ye razı duruma getirileceğiz gibi hissediyorum. Umarım yanılırım

Eğer 30 yaş üzeri ise lütfen sadece yarım sezonluğuna anlaşılsın. Bonservis vermeyelim.
Buna katılmıyorum 30 yaş üstü oyuncuyu bonservisle almak bana doğru gelmiyor eğer maliyeti çok uygun değilse lakin mesela ciğeri sönmemiş bir Nagatomo Okan hocanın sisteminde çok iş yapar. O yaştan ziyade oyuncu yapısıyla alakalı.

Almiron fırsatı doğabilir Araplar yarın kapaniyor

Shabab Rakitic’i almış
Bravo kemalim bugün gördüm bende. Bize ilac olur. Tam ceza sahasini karistiran hep gol arayan bir adam. Bizim ceza sahasina giren adam sayimiz çok düşük. Fb ile en büyük farkimiz bu sene bu. Yoksa oyun ve hoca olarak onlardan ayağımız daha yere sağlam basiyor. Fener çok oyuncu ile ribaundlari toplayip bombos goller atıyor genelde

Son durakları bizim takım olacak 30 yaş üstü adamları bonservis ve yüklü maaşlarla almayız umarım.

Hocam çocuğun ilk kontrol yeteneği yok. Soldayken çok göze batmıyor, Ortaya geçince de malesef her kontrolü kayıpla sonuçlanıyor. Burada çok sevsem de okan hoca nın zaha ile kerem ikileminde hep ağır basan zaha olduğundan kerem pozisyonu dışında oynatılıyor. En başta bunun çok fazla geliştirilemeyecek bir özellik olduğunu kabullenip , çocuğu doğru kullanıp taraftarla karşı karşıya da getirtmemek gerekir.

ilk yarı solaçıkdı daha beterdi

keremi bu sene ilk defa eleştirdim

hayatta laf söylemedim hep destekledim ama iş bugün biraz kişisel şova dönüştü

o topuk pasları filan neydi ya neyin peşindesin

Bravo kemalim bugün gördüm bende. Bize ilac olur. Tam ceza sahasini karistiran hep gol arayan bir adam. Bizim ceza sahasina giren adam sayimiz çok düşük. Fb ile en büyük farkimiz bu sene bu. Yoksa oyun ve hoca olarak onlardan ayağımız daha yere sağlam basiyor. Fener çok oyuncu ile ribaundlari toplayip bombos goller atıyor genelde
Benim her zaman bir Giovinco hayalim olmuştu bir türlü gerçekleşmeyen. Kendisine en yakın oyuncu Almiron.

Ya beyler devre arasında iyi oyuncusunu kimse bırakmaz hadi bıraktı diyelim ucuza bırakmaz hem bek alınsın diyorsunuz hem de topçu beğenmiyorsunuz

hocanın cümleleri yanlıs ,ortasaha istiyorum ama elden oyuncu cıkartmamız lazım dese daha makul olur ama hoca öyle bir konusuyor ki bizim ortasaha cok yeterli gibi algılanıyor

Ekli dosyalar

• 1706563440487.webp
    1706563440487.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt