Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir, düzenli oynattığı Dubois'i geri göndermek için Galatasaray'dan 500 bin Euro talep ediyor.

1.8 milyon Euro yıllık ücretini ödediğimiz oyuncuyu geri alabilmek için ekstradan 500 bin daha vermemizi istiyor adamlar. çakallara bak sen!!

O transferi amatörce yönetilmenin sucu. Hem maasinin büyük kismini öde, sonra belki devre arasi adam lazim oluru düsünmeyip geri cagirma opsiyonu koyma.

Mesela simdi Chelsea cikip Ziyechi geri istiyoruz dese, biz para almadan geri yollarmiyiz adami?

samsunu yenemeyeceğiz maalesef
bana da öyle geliyor ya.

ilk onbirde her bölgesinde 2.5-3 m euroluk adamları var. en tehlikeli anadolu takımı tipi. benim öyle bir algoritmam var. hiç tanımadığım takıma t-markttan bakarım aga. yukarıdaki yazdığım prototip, özellikle kendi evinde oynadığında bir büyük takım için çok sıkıntılı bir prototip.

tek güvencem taylan-emre kılınç ve okan koçuk'un, birer gslı olarak bu sene yapılanların farkında olması ve bize inceden kıyak geçmeleri :/

Levent mercan bonservis opsiyon zeki Çelik opsiyon şeklinde alalım işte tutarsa alırız
Yav Avrupalı için cebinde para olduğu biliniyor gibi muhabbet dönüyor ya asıl burası için geçerli o.
30 milyona oyuncu sattığın için sana 7-8 milyondan kapıyı açacak adam. Başındaki herifin ne olduğunu biliyoruz sonuçta.

Levent falan uğraşmayıp kuzeyden yabancı + kiralık zeki + kiralık rıdvan şeklinde 3 transfer bile olur güzel de olur.

burada tek eleştiri yapacağım nokta, eğer boey'in gideceği uzun süredir belli ise, boey munich'e imza atmadan alternatifini bitirebilirlerdi.

ancak detayını bilmiyoruz işin. belki sezon sonuna kadar kalacağı düşünülüyordu boey'in ve her şey çok hızlı gelişti ve 3-5 günde bayern aldı gitti boey'i. bilemeyiz.

Hayır abi ben bunu kabul etmiyorum.. Sen Türkiye'de çığır açacağım diye yola çıktıysan scout işini saglam tutacaksın illa afrikadan 18 yaşında topçu anlamında demiyorum ..Avrupa'dan yeni parlayan - düşüşte olan veya kulübüyle sorun yaşayan sozlesmesi bitecek olan vs hepsini irdeleyip her mevkii için alternatif olusturacaksin..
Boeye cash 30 gelince sudan çıkmış balığa döndük ..
Artık bu işi bir gelenek haline getirmeliyiz nasıl biz fmde sezon içi devamlı oyuncu ariyorsak (o an isimize yaramasa bile) kulüplerin de zorda kalmamak için scout alanına ciddi yatırım yapması gerekiyor..
Boyle 1 haftaya sıkısınca ya bildik ettik oyuncu ya menajer önerisiyle hareket ediyoruz..
Yineliyorum Boey özelinde değil yaza aniden İcardi satilacakmis gibi önceden kafamızda belli alternatifler planlamaliyiz..

bağımsız karar verebiliyor orsa eyvallah - çıkıp yönetim içi işleri konuşursa yok yere kriz oluşur. İstafa etse kriz oluşur.

Takımın menfaatine olmayan bir şeyi yapmaz - tabiiki eleştiri açıktır - dün geceden beri olanlar eleştiri değil ama.
Sebebi her ne olursa olsun takima sag bek ve sol bek takviyesi yapmamak sampiyonlugu Fener'e satmak demektir, vizyonsuzluk demektir, plansizlik demektir, beceriksizlik demektir.

Transfer işini bir kenara bırakıp Samsun maçına odaklanmak lazım bence camia olarak. Fb'nin Antalya deplasmanını da düşünürsek sezonun kırılma maçı olabilir.

Almanca bilen biri bu kardeşimizin ne anlattığını yazabilir mi?

Boey hakkında bir şeyler anlatıyor Sky'a
Fenomen oldu bu cocuk

Boey'nin gittigine cok üzüldüm diyor ama kendisi icin de cok sevindim Bayern cok iyi futbolcu kazandi insallah simdi milli takima cagirilir diyor

Almanlar cok begendi cocugun diksiyonunu TVde yorumcu olsun diye yorumlar yapiliyor

samsun maç başlığında alıntıma cevap vermedin. acil bir samsunolog tarafından cuma günkü maç değerlendirmesi okumam lazım. çıldıracağım. bildiğin kırılma maçı.
Görmedim valla.
Samsun kadayıf gibi takım defansı aynı bizim özürlüleşmemiz gibi hatta daha kötümüz.
Kapansalar kapanamıyorlar, takımın kıçını kurtaran herifler bizim gönderdiklerimiz.
Defans arkasına koşu attırdığımız sürece delik deşik edersin.
Taktik ne olur bizde bilmiyorum, kestiremiyorum. Ceza sahasına mümkün olduğunca adam sokup karıştırmamız gerekiyor, çok vasat herifler var. Takım hocası oyunu zorlaştıran otobüs çeken bir tip değil.
Oynamak istediğimiz sürece Trabzonspor maçının bir kopyasını yaşarız.
Hata yapmaya çok müsait bir takım, penaltı olabilir oyuncular hakemi baskı altına almalı.

Hava 8 derece falan olacak zemin futbol oynamaya çok müsait. Bu aralar hava da öyle ölümcül soğuk rüzgarlar da yok.

Konsantrasyonu bozmayıp güçlü bir takım olduğumuzu hoca ve futbolcular unutmamalı.
Bu arada maç iç saha havasında geçecek gibi tanıdığım kim varsa birbirinden habersiz şekilde maça bilet almış. Kombineler dışında neredeyse tüm seyirci bizden olcak diye düşünüyorum,

Devre arasında 11 e oyuncu bulmak kolay iş değil bence... Önceden de planlamaya çalışsan çok zor. Ya yüksek meblağ ödeyeceksin ya da kumar oynayacaksın... Bi ihtimal zaniolo gibi bir fırsat çıkacak. kumar oynayacak durumda değiliz ve bu yüzden alternatif ucuz katkı verebilecek oyunculara yönelmek gerek.

Keremin top kayiplariyla ilgili en büyük sıkıntı %80inin bizim kalemize kontra olarak dönmesi .. Misal İcardiye attığı uzun toplara kızıyorum ediyorum ama en fazla kaleci alıyor bilhassa ceza alanı önünde çok laubali takılıyor.. Ya zaten 10 kişi rakip sahadasin sen orada topu kaybedersen direk kalende tehlike yok topun üstünden atlama yok fantastik ara pasları verkac denemeleri artık bir sınır belirlemesi lazım.. 3 yıldır düzenli oynuyor takımda katkısı büyük ama bu sekilde asla bir üst seviyede kalamaz bu kafayı acil degistirmesi lazım..
Keremin top kayiplarindaki rahatlığına bakarsan sanırsın sadece kendisi ileride geri kalan 9 kişi onun gerisinde defansı bekliyor..

Fenomen oldu bu cocuk

Boey'nin gittigine cok üzüldüm diyor ama kendisi icin de cok sevindim Bayern cok iyi futbolcu kazandi insallah simdi milli takima cagirilir diyor

Almanlar cok begendi cocugun diksiyonunu TVde yorumcu olsun diye yorumlar yapiliyor

Yiğit Karagöz sandım bir an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt