Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soralım @Rahmi Nelsson hangi takımlısın
1706698534411.webp

Bunlar ne kadar aptal aptal sorular ya

kızdığım kısım o değil - tabii ki eleştiri edilir.

şu haberi gergin süreçteyken vermek ama "idiyot yangın tayfa"nın Start tuşuna basmak gibi bir şey - üstünede "aman topa girmeyelim". bu kısımda senin elindeyse aldığın haberi vermek - hemde gsliysen , AVL liste vakti geçince eleştirisel oalrak verirsin. Taraftarın yönetime yüklenmesine neden olarak değil.
Burada iletişimsizlik yine en büyük problem. Bunların tavrı, dedelerin dönmesi, başında çıkan bb birliğinden çıkmak ilk hedef gibi şeyler ki dün gsyiad derneği sunumunda martta çıkacağı belirtilmiş.
Taraftar sütten ağzı yanmış harap olmuş. 1 ay önce uefa olmazsa olmazımız diyenlere boey sonrası sorsan uefa neyimize şampiyonluk daha önemli der ki ben bu grubun başını çekenleren biriyim.
Avrupa için transfer yapmayın kafasındayım net olarak. Prag zor bir rakip ve onun üzerine bir sonraki tur levekusen gibi devre arası hayvani transfer yapan bir kulüp var.
Kadroyu koruyup eksiği tamamlayıp üzerine zaniolo tarzı çilek yapsak Avrupa için telaş yapalım derdim.
Kulüp çıkıp daha 9 gün var demeli. Bari bu zamana kadar sıçtınız daha da sıçmamaldılar.

Şeffaflık adıyla gelip transfer olan oyuncuyu açıklamama seviyesine kadar da düşülmez yani onu da diyeyim.

Kimse boey kalitesinde bir transfer beklemiyor ki. Ama biz burada yazın bory giderse yerine en iyi şu olur diye kafa yorarken kadroda boey ve istenmeyen Angelino dışında 3. Bir isim yokken orta sahada oynamayacak olduğu aşikar olan oliviera yerine kalması gereken dubois olduğunu da burada tartıştık biz. Yönetim anlaşılan bu konulara kafa yazın da yormadı şimdi de yormadı.
Müthiş kötü bir planlama var öyle böyle değil bak.

Bize solbek değil sağbek lazım insallah sağbek almadan kapamazlar transferi

ulen kalktığımdan beri kahvem yanımda buz kesmiş - kahvaltı etmemişim saat olmuş 14:00 ...

Rido ve zekiyi 6 ay kiralayip yolumuza bakacaz gibi geliyor.

Sezon sonu sözleşmesi bitenlerin listesi.

Screenshot Capture - 2024-01-31 - 14-01-12.png

Ben Johnson kronik mi?

Barış Alper Yılmaz vakti zamanında Felipe Melo nun yaptığına benzer bir şey yapıyor. Takımı ayağa kaldırıyor, eforuyla taraftarı da havaya sokuyor. Resmen direniş noktasında takımın karakter koyması özelinde çok ciddi etken haline geldi. Evet Boey in yeri dolmaz ama şuan Barış Alper misyon olarak da işin psikolojin kısmına hizmet eden yapısı nedeniyle yerini asla dolduramayacağımız bir kimliğe doğru evriliyor. Avrupa şampiyonası sonrası takımda tutmak çok zor olacak yeni rekor geliyor renkdaşlar şimdiden haberiniz olsun.

Ne bileyim, öneri hep kazik gibime geliyor kafayi yedim artik
Koca bir network düsün

Herhangi bi rmenejer sag bek aradigimizi duyuyor. Menejr A Menejer B ye gidip GS sag bek ariyormus diyor. Öyle devam ediyor.

Bizde durum biraz farkli. Zaten bütün Avrupa sag bek aradigimizi bildigi icin Erden Beyin telefonu da susmuyordur muhtemelen.

Ikinci secenek de menejerlere x pozisyon icin oyuncu aradiigni iletirsin onlar da sana geri döner.

Ne bileyim, öneri hep kazik gibime geliyor kafayi yedim artik
Menajerler görevi gereği örneğin Gardi, baba kelepir Dybala var ne dersin diyebilir, bu senin Dybala tarzı bir oyuncu aradığın anlamına direkt gelmiyor fakat biz menajerlere sol bek ve sağ bek aradığımızı ifade edersek telakkuza geçiyorlar direkt. Ayrıca bizim ne sol bek ne de sağ bek izlemediğimiz görünüyor sonuçta görüşme olsa kesinlikle Boey transferi öncesi bitirilirdi. Şuan herkes Gs kapıyı çaldığında ellerini avusturuyor. Tok satıcı moduna geçileceğini sanki yönetim bilmiyor mu ? Biliyor ama net bir oyuncu belirlenememis scout kısmında patlamisiz gibi bir görüntü var. Bayern yanilmiyorsam AIK dan İsveçli bir oyuncu daha transfer etti. Para var mı dibine kadar ama onlar bile keşfetmeye devam ediyorlar. Bizim oyuncu tarama ekibinin sürekli yurt dışında avda olması gerekiyor. Redstar, Wisla, Bate, Lokomotiv, Rapid, Hajduk gibi takımları izliyor olmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt