- 12 Temmuz 2009
- 60.891
- 24.267
- 2.968
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada iletişimsizlik yine en büyük problem. Bunların tavrı, dedelerin dönmesi, başında çıkan bb birliğinden çıkmak ilk hedef gibi şeyler ki dün gsyiad derneği sunumunda martta çıkacağı belirtilmiş.kızdığım kısım o değil - tabii ki eleştiri edilir.
şu haberi gergin süreçteyken vermek ama "idiyot yangın tayfa"nın Start tuşuna basmak gibi bir şey - üstünede "aman topa girmeyelim". bu kısımda senin elindeyse aldığın haberi vermek - hemde gsliysen , AVL liste vakti geçince eleştirisel oalrak verirsin. Taraftarın yönetime yüklenmesine neden olarak değil.
Metin Öztürk kendi kalemize gol atar.Bu saatten sonra sağbekte Dursun solda da Metin Öztürkü oynatırız artık.
Coufal baba gibi sag bek
Bize niye hep oyuncu öneriliyo? Biz kendimiz bulamiyoz mu?
Bize niye hep oyuncu öneriliyo? Biz kendimiz bulamiyoz mu?
Her arayan takima oyuncu önerilir
Ne bileyim, öneri hep kazik gibime geliyor kafayi yedim artikSorunun içinde cevapta var Akanım
Koca bir network düsünNe bileyim, öneri hep kazik gibime geliyor kafayi yedim artik
Menajerler görevi gereği örneğin Gardi, baba kelepir Dybala var ne dersin diyebilir, bu senin Dybala tarzı bir oyuncu aradığın anlamına direkt gelmiyor fakat biz menajerlere sol bek ve sağ bek aradığımızı ifade edersek telakkuza geçiyorlar direkt. Ayrıca bizim ne sol bek ne de sağ bek izlemediğimiz görünüyor sonuçta görüşme olsa kesinlikle Boey transferi öncesi bitirilirdi. Şuan herkes Gs kapıyı çaldığında ellerini avusturuyor. Tok satıcı moduna geçileceğini sanki yönetim bilmiyor mu ? Biliyor ama net bir oyuncu belirlenememis scout kısmında patlamisiz gibi bir görüntü var. Bayern yanilmiyorsam AIK dan İsveçli bir oyuncu daha transfer etti. Para var mı dibine kadar ama onlar bile keşfetmeye devam ediyorlar. Bizim oyuncu tarama ekibinin sürekli yurt dışında avda olması gerekiyor. Redstar, Wisla, Bate, Lokomotiv, Rapid, Hajduk gibi takımları izliyor olmamız lazım.Ne bileyim, öneri hep kazik gibime geliyor kafayi yedim artik