Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baldanzi ve Reyna daha ucuzken Blas gibi ne işe yarayacağı belirsiz bir herife €15-20m bağlanmasına benden pas

40 yasına geliyorum ben simdiye kadar galatasarayın kadrosunun eksıksız oldugu bir sezonu hic hatırlamıyorum herzaman ya eksık ya yamalı bohça oldu : )

Maalesef doğru hatta buna 99/00 kadrosu dahil... O kadroda da mükemmel bir ilk 11 vardı ancak kadro derinliği çok kısıtlıydı. Fatih Terim'in yarı finalde kırmızı yiyen Emre Belözoğlu'na delirip ensesine tokat atmasının en büyük sebeplerinden biri de buydu.

Muslera
Zeki Nelsson Abdülkerim Barış
Torreira Demir
Zaha Mertens Aktürk
Icardi

Günay
Turap Sanchez Kaan Berkan
Eyüp Ndombele
Tete Ziyech Halil
Bakambu

+Kazimcan, Oliveira.
12 yabanci, tek transfer.

Yeterli mi? Bence degil.​

Süper yetenek Allahyar Hülle cityden ayrılmış. Belçika ligine gitmiş.

Ara transferde yaş olayına takılmamak lazım mesela şikeciler 32 yaşında weboyu aldı adam febenin 10 sene inceyi son şampiyonluğunda baya katkı verdi .Yine aynı şekilde küçük kulüp devre arasında 33 yaşındaki yusufu aldı Bursasporda o hamleyle şampiyon oldular.Ayrica her genç fransiz boey olacak diyede bir kural yok

Ziyech ve Bakambu istekli gelse keske.

Ara transferde yaş olayına takılmamak lazım mesela şikeciler 32 yaşında weboyu aldı adam febenin 10 sene inceyi son şampiyonluğunda baya katkı verdi .Yine aynı şekilde küçük kulüp devre arasında 33 yaşındaki yusufu aldı Bursasporda o hamleyle şampiyon oldular.Ayrica her genç fransiz boey olacak diyede bir kural yok
Bekte yaşa takılmak gerek. Üç kuruşa almıyorsun son kontratı olacak adamları

Assignon bana ümit vermiyor pek. Hele bu sene gelip hemen güvenilir bir bek olması ihtimali hepten düşük geliyor. O gelirse birkaç maç sonra yine Kaan falan oynar muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt