- 31 Aralık 2015
- 14.463
- 9.387
- 1.588
O listeden bize Aurier'in gelecegini bilmeyen yoktur herhalde Aurier'i şimdiden kadrolara yazalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 yasına geliyorum ben simdiye kadar galatasarayın kadrosunun eksıksız oldugu bir sezonu hic hatırlamıyorum herzaman ya eksık ya yamalı bohça oldu : )
Oyunculari futbolculuktan mi redetti? Bu nasil sözHaluk Yürekli: "Ndombele dışında Ziyech, Tete, Bakambu gibi oyunculara teklifler gelmişti hatta Barış Alper ama Galatasaray bu oyuncuları reddetti."
Gelen tekliflerden bahsetmiştir.Oyunculari futbolculuktan mi redetti? Bu nasil söz
Baldanzi 10+5 milyona gitmiş sanırım. Reyna ise gidiş şartları bize uymaz opsiyon koymadan kiralayıp 1 yıl sözleşmesini uzatmışlar.Baldanzi ve Reyna daha ucuzken Blas gibi ne işe yarayacağı belirsiz bir herife €15-20m bağlanmasına benden pas
odegard ve mbappe geliyorken ben de bunu istirem
Bekte yaşa takılmak gerek. Üç kuruşa almıyorsun son kontratı olacak adamlarıAra transferde yaş olayına takılmamak lazım mesela şikeciler 32 yaşında weboyu aldı adam febenin 10 sene inceyi son şampiyonluğunda baya katkı verdi .Yine aynı şekilde küçük kulüp devre arasında 33 yaşındaki yusufu aldı Bursasporda o hamleyle şampiyon oldular.Ayrica her genç fransiz boey olacak diyede bir kural yok